tulup.hu Ajtó tapéta Patak Lasi 85x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta Patak Lasi 85x205 cm

Száma: 27774121
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módját annak, hogy felújítsa az ajtót az Ön házában? Javasoljuk a Ajtó tapéta Patak Lasi ajtó tapétánkat További információ

Hosszúság

Szélesség

17 990 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.12.07 - 2023.12.11 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27774121

Leírás

Keresi a módját annak, hogy felújítsa az ajtót az Ön házában? Javasoljuk a Ajtó tapéta Patak Lasi ajtó tapétánkat. Ez a szép motívum lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának kivételes kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtó tapéta Patak Lasi tapétával emellett megújítja a helyiség belsejét. Az öntapadó Ajtó tapéta Patak Lasi ajtó fotótapéta a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtó tapéta Patak Lasi motívummal rendelkező fotótapéta és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig saját körben felragaszthatja az ajtóra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.