tulup.hu Ajtó tapéta rózsaszín orchidea 75x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta rózsaszín orchidea 75x205 cm

Száma: 9779681
Közvetlenül partnerünktől
Hogyha megunta az ajtót az Ön házában, ajánljuk Önnek a különleges Ajtó tapéta rózsaszín orchidea ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

Partnerünktől: Tulup.hu
8 470 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

Termékek partnerünktől: Tulup.hu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9779681

Leírás

Hogyha megunta az ajtót az Ön házában, ajánljuk Önnek a különleges Ajtó tapéta rózsaszín orchidea ajtó tapétát. Ez az egyedi minta pillanatokon belül megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új megjelenése, felragasztott Ajtó tapéta rózsaszín orchidea fotótapétával elragadtatást eredményez nemcsak a gazdáknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus árnyalatait, de nem ilyen hatásos díszeket mint a Ajtó tapéta rózsaszín orchidea tapétán. Elég a Ajtó tapéta rózsaszín orchidea mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó tapéta rózsaszín orchidea ajtó tapéta a legjobbb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.
További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.