tulup.hu Ajtó tapéta trópusi virágok 95x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta trópusi virágok 95x205 cm

Száma: 27985045
Közvetlenül partnerünktől
Ha megunták az ajtót az Ön házában, kínáljuk Önnek az érdekes Ajtó tapéta trópusi virágok ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

15 500 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27985045

Leírás

Ha megunták az ajtót az Ön házában, kínáljuk Önnek az érdekes Ajtó tapéta trópusi virágok ajtó tapétát. Ez az egyedi minta pillanatokon belül megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új kialakítása, ráragasztott Ajtó tapéta trópusi virágok fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus árnyalatait, de nem ilyen szép díszeket mint a Ajtó tapéta trópusi virágok tapétán. Elég a Ajtó tapéta trópusi virágok mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó tapéta trópusi virágok ajtó fotótapéta a legjobbb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.