tulup.hu Ajtó tapéta vadvirágok pipacsok 75x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta vadvirágok pipacsok 75x205 cm

Száma: 9795900
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módszerét annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön házában? Felajánljuk a Ajtó tapéta vadvirágok pipacsok ajtó tapétánkat További információ

Hosszúság

Szélesség

Partnerünktől: Tulup.hu
8 470 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

Termékek partnerünktől: Tulup.hu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9795900

Leírás

Keresi a módszerét annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön házában? Felajánljuk a Ajtó tapéta vadvirágok pipacsok ajtó tapétánkat. Ez az érdekes minta lehetővé teszi Ön számára, hogy létrehozza az ajtójának érdekes kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtó tapéta vadvirágok pipacsok tapétával egyben megújítja a helyiség belsejét. Az öntapadó Ajtó tapéta vadvirágok pipacsok ajtó tapéta a legjobbb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtó tapéta vadvirágok pipacsok motívummal rendelkező tapéta mellett dönteni  és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig saját körben felragaszthatja az ajtóra.

További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.