tulup.hu Ajtó tapéta vörös rózsák 95x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta vörös rózsák 95x205 cm

Száma: 9800134
Közvetlenül partnerünktől
Hogyha megunta az ajtót az Ön lakásában, javasoljuk Önnek a hatásos Ajtó tapéta vörös rózsák ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

Partnerünktől: Tulup.hu
10 164 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

Termékek partnerünktől: Tulup.hu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9800134

Leírás

Hogyha megunta az ajtót az Ön lakásában, javasoljuk Önnek a hatásos Ajtó tapéta vörös rózsák ajtó tapétát. Ez a szép motívum pillanatokon belül megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új kialakítása, felragasztott Ajtó tapéta vörös rózsák fotótapétával elragadtatást eredményez nemcsak a gazdáknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus színeit, de nem ilyen szép díszeket mint a Ajtó tapéta vörös rózsák tapétán. Elég a Ajtó tapéta vörös rózsák mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó tapéta vörös rózsák ajtó tapéta a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.
További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.