tulup.hu Ajtóposzter hangulatos utcában 95x205 cm

tulup.hu Ajtóposzter hangulatos utcában 95x205 cm

Száma: 9762262
Közvetlenül partnerünktől
Amennyiben megunta az ajtót az Önök lakásában, kínáljuk Önnek az érdekes Ajtóposzter hangulatos utcában ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

Partnerünktől: Tulup.hu
10 164 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

Termékek partnerünktől: Tulup.hu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9762262

Leírás

Amennyiben megunta az ajtót az Önök lakásában, kínáljuk Önnek az érdekes Ajtóposzter hangulatos utcában ajtó tapétát. Ez az egyedi minta pillanatokon belül megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, felragasztott Ajtóposzter hangulatos utcában fotótapétával benyomást tesz nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus árnyalatait, de nem ilyen kivételes díszeket mint a Ajtóposzter hangulatos utcában tapétán. Elég a Ajtóposzter hangulatos utcában mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtóposzter hangulatos utcában ajtó tapéta a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.
További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.