tulup.hu Ajtóposzter öntapadós Napraforgó szemüveg 95x205 cm

tulup.hu Ajtóposzter öntapadós Napraforgó szemüveg 95x205 cm

Száma: 27987455
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módját annak, hogy felfrissítse az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Ajtóposzter öntapadós Napraforgó szemüveg ajtó tapétánkat További információ

Hosszúság

Szélesség

16 000 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.10.02 - 2023.10.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27987455

Leírás

Keresi a módját annak, hogy felfrissítse az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Ajtóposzter öntapadós Napraforgó szemüveg ajtó tapétánkat. Ez az érdekes minta lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának érdekes kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtóposzter öntapadós Napraforgó szemüveg tapétával egyben megújítja a szoba belsejét. Az öntapadó Ajtóposzter öntapadós Napraforgó szemüveg ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a kép pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtóposzter öntapadós Napraforgó szemüveg motívummal rendelkező fotótapétát és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.