tulup.hu Ajtóposzter öntapadós Levendula 95x205 cm

tulup.hu Ajtóposzter öntapadós Levendula 95x205 cm

Száma: 27987813
Közvetlenül partnerünktől
Amikor megunta az ajtót az Ön lakásában, ajánljuk Önnek a hatásos Ajtóposzter öntapadós Levendula ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

15 500 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27987813

Leírás

Amikor megunta az ajtót az Ön lakásában, ajánljuk Önnek a hatásos Ajtóposzter öntapadós Levendula ajtó tapétát. Ez az egyedi minta rögtön megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új kialakítása, ráragasztott Ajtóposzter öntapadós Levendula fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a gazdáknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus árnyalatait, de nem ilyen hatásos díszeket mint a Ajtóposzter öntapadós Levendula tapétán. Elég a Ajtóposzter öntapadós Levendula mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtóposzter öntapadós Levendula ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.