tulup.hu Ajtóposzter öntapadós Szivárvány 95x205 cm

tulup.hu Ajtóposzter öntapadós Szivárvány 95x205 cm

Száma: 27990096
Közvetlenül partnerünktől
Amennyiben megunták az ajtót az Önök szobájában, javasoljuk Önnek az érdekes Ajtóposzter öntapadós Szivárvány ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

15 500 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27990096

Leírás

Amennyiben megunták az ajtót az Önök szobájában, javasoljuk Önnek az érdekes Ajtóposzter öntapadós Szivárvány ajtó tapétát. Ez a szép motívum azonnal megváltoztatja az ajtójának megjelenését, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új megjelenése, ráragasztott Ajtóposzter öntapadós Szivárvány fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a gazdáknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus színeit, de nem ilyen kivételes díszeket mint a Ajtóposzter öntapadós Szivárvány tapétán. Elég a Ajtóposzter öntapadós Szivárvány mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtóposzter öntapadós Szivárvány ajtó fotótapéta a legjobbb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.