tulup.hu Ajtóposzter öntapadós vörös rózsa 95x205 cm

tulup.hu Ajtóposzter öntapadós vörös rózsa 95x205 cm

Száma: 9760629
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módját annak, hogy felfrissítse az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Ajtóposzter öntapadós vörös rózsa ajtó tapétánkat További információ

Hosszúság

Szélesség

Partnerünktől: Tulup.hu
10 164 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

Termékek partnerünktől: Tulup.hu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9760629

Leírás

Keresi a módját annak, hogy felfrissítse az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Ajtóposzter öntapadós vörös rózsa ajtó tapétánkat. Ez az egyedi minta lehetővé teszi Ön számára, hogy létrehozza az ajtójának nagyszerű kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtóposzter öntapadós vörös rózsa tapétával egyben megváltoztatja a szoba belsejét. Az öntapadó Ajtóposzter öntapadós vörös rózsa ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a kép pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtóposzter öntapadós vörös rózsa motívummal rendelkező tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra.

További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.