tulup.hu Ajtóposzter otthon sör 85x205 cm

tulup.hu Ajtóposzter otthon sör 85x205 cm

Száma: 19380989
Közvetlenül partnerünktől
Hogyha megunta az ajtót az Ön szobájában, javasoljuk Önnek az érdekes Ajtóposzter otthon sör ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

12 300 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19380989

Leírás

Hogyha megunta az ajtót az Ön szobájában, javasoljuk Önnek az érdekes Ajtóposzter otthon sör ajtó tapétát. Ez az egyedi minta pillanatokon belül megújítja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, ráragasztott Ajtóposzter otthon sör fotótapétával benyomást tesz nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus színeit, de nem ilyen hatásos díszeket mint a Ajtóposzter otthon sör tapétán. Elég a Ajtóposzter otthon sör mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtóposzter otthon sör ajtó fotótapéta a legjobbb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.