tulup.hu Fotótapéta ajtóra absztrakció, háttér 85x205 cm

tulup.hu Fotótapéta ajtóra absztrakció, háttér 85x205 cm

Száma: 19281481
Közvetlenül partnerünktől
Amikor megunták az ajtót az Önök lakásában, kínáljuk Önnek a különleges Fotótapéta ajtóra absztrakció, háttér ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

12 300 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19281481

Leírás

Amikor megunták az ajtót az Önök lakásában, kínáljuk Önnek a különleges Fotótapéta ajtóra absztrakció, háttér ajtó tapétát. Ez a szép motívum azonnal megváltoztatja az ajtójának megjelenését, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új megjelenése, ráragasztott Fotótapéta ajtóra absztrakció, háttér fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a gazdáknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus színeit, de nem ilyen kivételes díszeket mint a Fotótapéta ajtóra absztrakció, háttér tapétán. Elég a Fotótapéta ajtóra absztrakció, háttér mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Fotótapéta ajtóra absztrakció, háttér ajtó tapéta a legjobbb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.