tulup.hu Fotótapéta ajtóra Maki 85x205 cm

tulup.hu Fotótapéta ajtóra Maki 85x205 cm

Száma: 9782931
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módját annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Fotótapéta ajtóra Maki ajtó tapétánkat További információ

Hosszúság

Szélesség

Partnerünktől: Tulup.hu
9 317 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

Termékek partnerünktől: Tulup.hu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9782931

Leírás

Keresi a módját annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Fotótapéta ajtóra Maki ajtó tapétánkat. Ez a szép minta lehetővé teszi Ön számára, hogy létrehozza az ajtójának kivételes kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Fotótapéta ajtóra Maki tapétával emellett megújítja a helyiség belsejét. Az öntapadó Fotótapéta ajtóra Maki ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a kép pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Fotótapéta ajtóra Maki motívummal rendelkező fotótapétát és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig saját körben felragaszthatja az ajtóra.

További információ a tulup.hu.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.