tulup.hu Fotótapéta ajtóra otthon Zebra háttér 75x205 cm

tulup.hu Fotótapéta ajtóra otthon Zebra háttér 75x205 cm

Száma: 19381563
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módját annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Fotótapéta ajtóra otthon Zebra háttér ajtó tapétánkat További információ

Hosszúság

Szélesség

11 200 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19381563

Leírás

Keresi a módját annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Fotótapéta ajtóra otthon Zebra háttér ajtó tapétánkat. Ez az egyedi minta lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának kivételes kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Fotótapéta ajtóra otthon Zebra háttér tapétával emellett megújítja a helyiség belsejét. Az öntapadó Fotótapéta ajtóra otthon Zebra háttér ajtó fotótapéta a legjobbb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Fotótapéta ajtóra otthon Zebra háttér motívummal rendelkező tapéta mellett dönteni  és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.