tulup.hu Poszter tapéta ajtóra Roses 95x205 cm

tulup.hu Poszter tapéta ajtóra Roses 95x205 cm

Száma: 27775849
Közvetlenül partnerünktől
Ha megunták az ajtót az Önök lakásában, kínáljuk Önnek a különleges Poszter tapéta ajtóra Roses ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

18 990 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.12.18 - 2023.12.20 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27775849

Leírás

Ha megunták az ajtót az Önök lakásában, kínáljuk Önnek a különleges Poszter tapéta ajtóra Roses ajtó tapétát. Ez a szép minta azonnal megújítja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, ráragasztott Poszter tapéta ajtóra Roses fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a gazdáknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus árnyalatait, de nem ilyen kivételes díszeket mint a Poszter tapéta ajtóra Roses tapétán. Elég a Poszter tapéta ajtóra Roses mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Poszter tapéta ajtóra Roses ajtó tapéta a legjobbb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.