Wallmuralia.hu 3d fali matrica lyuk a falban Tehén 125x125 cm

Wallmuralia.hu 3d fali matrica lyuk a falban Tehén 125x125 cm

Száma: 24334017
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Ez a(z) egyedi Tehén motívum a 3D lyuk formájú matricánegy opció gyakorlatilag bármilyen fal díszítésére. Tehén fali matrica felhasználható a falon hálószobában és nappaliban . Ez a 3D lyuk matrica beválik a falon is egy keskeny folyosóban is,… További információ
9 900 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24334017

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Ez a(z) egyedi Tehén motívum a 3D lyuk formájú matricánegy opció gyakorlatilag bármilyen fal díszítésére. Tehén fali matrica felhasználható a falon hálószobában és nappaliban . Ez a 3D lyuk matrica beválik a falon is egy keskeny folyosóban is, de szintén a konyhában vagy fürdőszobában. Haa Tehén motívum mégsem illeszkedik az Ön szobájánakdekorációjához, szeretettel meghívjuk a 3D lyuk formájú fotótapéták más galériáiba.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.