Wallmuralia.hu 3d fali matrica lyuk a falban Margaréták 115x88 cm

Wallmuralia.hu 3d fali matrica lyuk a falban Margaréták 115x88 cm

Száma: 24332001
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Kínáljuk a kivételes dekorációt 3D lyuk alakban Margaréták motívummal. Ez a dekoráció megváltoztathatja az egész helyiségberendezését. Ez az opció azoknak szól, akik avantgárd dekorációt szeretnének a falra a szobában. A(z) Margaréták… További információ
11 000 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.3.30 - 2023.4.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24332001

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Kínáljuk a kivételes dekorációt 3D lyuk alakban Margaréták motívummal. Ez a dekoráció megváltoztathatja az egész helyiségberendezését. Ez az opció azoknak szól, akik avantgárd dekorációt szeretnének a falra a szobában. A(z) Margaréták öntapadó poszter a beltér egy modern és kivételes dekorációs formája. A Margaréták motívummal rendelkező tapétán egy szabálytalan lyuk alakja látható. Krawędzie A matrica szélei a fal részei, belsejében pedig Margaréták képe látható, mintha ott lenne a falunk mögött.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.