Wallmuralia.hu 3d fali matrica lyuk a falban Levendula 120x93 cm

Wallmuralia.hu 3d fali matrica lyuk a falban Levendula 120x93 cm

Száma: 24340001
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Levendula lyuk a falban poszter egy olyan dekoráció, mely ideálisan illeszkedik a modern módon berendezett otthonba.3D lyuk formájú fali fotótapéta Levendula motívummal azoknak szóló dísz, akik egyedi dekorációt kívánnak a szobájukba. A matrica… További információ
16 200 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.3.31 - 2023.4.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24340001

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Levendula lyuk a falban poszter egy olyan dekoráció, mely ideálisan illeszkedik a modern módon berendezett otthonba.3D lyuk formájú fali fotótapéta Levendula motívummal azoknak szóló dísz, akik egyedi dekorációt kívánnak a szobájukba. A matrica szélei a fal, belül pedig látható a Levendula motívum. Az ilyen forma egyedi dekorációt alkot, mely stílust kölcsönöz otthon.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.