Wallmuralia.hu 3d lyuk fal dekoráció Absztrakció háromszögek 95x64 cm

Wallmuralia.hu 3d lyuk fal dekoráció Absztrakció háromszögek 95x64 cm

Száma: 25707001
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Absztrakció háromszögek3D lyuk a falban formájú poszter az otthondekorációjának modern módszere. A Krawędzie tapéta szélei a fal részei, belül pedig látjuk a Absztrakció háromszögek motívum úgy, mintha közel, a fal mögött lenne. Az ilyen… További információ
10 900 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 25707001

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Absztrakció háromszögek3D lyuk a falban formájú poszter az otthondekorációjának modern módszere. A Krawędzie tapéta szélei a fal részei, belül pedig látjuk a Absztrakció háromszögek motívum úgy, mintha közel, a fal mögött lenne. Az ilyen kapcsolat egy érdekes hatást képez és igazi benyomást kelt minden látógatónál.Absztrakció háromszögek lyuk a falban tapéta będzie ideálisan illeszthető egy olyanotthonba, mely nem banális stílusban került berendezésre.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.