Wallmuralia.hu 3d lyuk fal dekoráció Egy rakás kő 95x64 cm

Wallmuralia.hu 3d lyuk fal dekoráció Egy rakás kő 95x64 cm

Száma: 24341738
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Egy rakás kő3D lyuk a falban alakú matrica a szobadíszítésének nagyszerű módszere. A Krawędzie tapéta szélei a fal részei, belül pedig rá van nyomtatva a Egy rakás kő motívum úgy, mintha közel, a fal mögött lenne. Az ilyen kapcsolat egy… További információ
10 900 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.2.13 - 2023.2.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24341738

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Egy rakás kő3D lyuk a falban alakú matrica a szobadíszítésének nagyszerű módszere. A Krawędzie tapéta szélei a fal részei, belül pedig rá van nyomtatva a Egy rakás kő motívum úgy, mintha közel, a fal mögött lenne. Az ilyen kapcsolat egy hatásos egészet képez és nem kis benyomást kelt minden látógatónál.Egy rakás kő lyuk a falban fotótapéta będzie nagyszerűen illeszkedik egy olyanhelyiségbe, mely modern stílusban került kialakításra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.