Wallmuralia.hu 3d lyuk fal dekoráció Hong kong éjjel 120x81 cm

Wallmuralia.hu 3d lyuk fal dekoráció Hong kong éjjel 120x81 cm

Száma: 24338001
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Hong kong éjjel3D lyuk a falban formájú matrica a szobadekorációjának nagyszerű módszere. A Krawędzie tapéta szélei a fal részei, belül pedig látjuk a Hong kong éjjel motívum úgy, mintha közel, a ház mellett lenne. Az ilyen dekoráció egy… További információ
14 400 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24338001

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Hong kong éjjel3D lyuk a falban formájú matrica a szobadekorációjának nagyszerű módszere. A Krawędzie tapéta szélei a fal részei, belül pedig látjuk a Hong kong éjjel motívum úgy, mintha közel, a ház mellett lenne. Az ilyen dekoráció egy hatásos egészet képez és óriási benyomást kelt minden látógatónál.Hong kong éjjel lyuk a falban fotótapéta będzie nagyszerűen illeszkedik egy olyanotthonba, mely modern stílusban került díszítésre.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.