Wallmuralia.hu 3d-s lyuk vizuális effektusok matrica Trópusi tengerpart 125x125 cm

Wallmuralia.hu 3d-s lyuk vizuális effektusok matrica Trópusi tengerpart 125x125 cm

Száma: 24331738
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Ez a(z) egyedi Trópusi tengerpart motívum a 3D lyuk alakú fotótapétánegy opció gyakorlatilag bármilyen fal díszítésére. Trópusi tengerpart öntapadó tapéta felragasztható a falra nappaliban vagy hálószobában. Ez a 3D lyuk matrica szépen fog… További információ
9 900 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.2.13 - 2023.2.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24331738

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Ez a(z) egyedi Trópusi tengerpart motívum a 3D lyuk alakú fotótapétánegy opció gyakorlatilag bármilyen fal díszítésére. Trópusi tengerpart öntapadó tapéta felragasztható a falra nappaliban vagy hálószobában. Ez a 3D lyuk matrica szépen fog kinézni a falon is egy kisebb előszobában is, de úgyanígy a konyhában és fürdőszobában. Haa Trópusi tengerpart motívum mégsem illeszkedik az Ön otthonánakstílusához, szeretettel meghívjuk a 3D lyuk formájú matricák más galériáiba.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.