Wallmuralia.hu 3d-s lyuk vizuális effektusok matrica Korallzátony 148x115 cm

Wallmuralia.hu 3d-s lyuk vizuális effektusok matrica Korallzátony 148x115 cm

Száma: 24340017
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Korallzátony lyuk a falban tapéta egy olyan dekoráció, mely kitűnően illeszkedik a modern módon berendezett helyiségbe.3D lyuk formájú fali öntapadó tapéta Korallzátony motívummal azon személyeknek szóló dekoráció, akik modern dekorációt… További információ
22 600 Kč
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

3.4.2023 - 5.4.2023 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24340017

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Korallzátony lyuk a falban tapéta egy olyan dekoráció, mely kitűnően illeszkedik a modern módon berendezett helyiségbe.3D lyuk formájú fali öntapadó tapéta Korallzátony motívummal azon személyeknek szóló dekoráció, akik modern dekorációt kívánnak a szobájukba. A matrica szélei a fal, belül pedig látni a Korallzátony motívum. Ez a kapcsolat hatásos dekorációt alkot, mely stílust kölcsönöz otthon.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.