Wallmuralia.hu 3d-s lyukat fali matrica Nápoly, olaszország 150x115 cm

Wallmuralia.hu 3d-s lyukat fali matrica Nápoly, olaszország 150x115 cm

Száma: 24337001
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Kínáljuk a modern dekorációt 3D lyuk alakban Nápoly, olaszország motívummal. Ez a dekoráció megújíthatja az egész otthonmegjelenését. Ez az ajánlat azoknak szól, akik hatásos díszítést keresnek a falra a szobában. A(z) Nápoly, olaszország… További információ
22 900 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.12 - 2023.4.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24337001

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Kínáljuk a modern dekorációt 3D lyuk alakban Nápoly, olaszország motívummal. Ez a dekoráció megújíthatja az egész otthonmegjelenését. Ez az ajánlat azoknak szól, akik hatásos díszítést keresnek a falra a szobában. A(z) Nápoly, olaszország fotótapéta a falak egy új és kivételes dekorációs formája. A Nápoly, olaszország motívummal rendelkező tapétán egy szabálytalan lyuk alakja látható. Krawędzie A matrica szélei a fal részei, belsejében pedig Nápoly, olaszország motívuma látható, mintha ott lenne a falunk mögött.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.