Wallmuralia.hu 3d-s lyukat fali matrica Kényes virág 120x93 cm

Wallmuralia.hu 3d-s lyukat fali matrica Kényes virág 120x93 cm

Száma: 24336017
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Kényes virág lyuk a falban fotótapéta egy olyan dekoráció, mely nagyszerűen illeszkedik a nem banális módon berendezett otthonba.3D lyuk formájú fali öntapadó tapéta Kényes virág motívummal azoknak szóló dísz, akik kivételes dekorációt… További információ
16 200 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.3.30 - 2023.4.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24336017

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Kényes virág lyuk a falban fotótapéta egy olyan dekoráció, mely nagyszerűen illeszkedik a nem banális módon berendezett otthonba.3D lyuk formájú fali öntapadó tapéta Kényes virág motívummal azoknak szóló dísz, akik kivételes dekorációt keresnek a falukra. A tapéta szélei a fal, belsejében pedig látni a Kényes virág motívum. Ez a kapcsolat kivételes dekorációt alkot, mely stílust kölcsönöz otthon.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.