Wallmuralia.hu 3d-s lyukat fali matrica Földalatti alagútban 90x70 cm

Wallmuralia.hu 3d-s lyukat fali matrica Földalatti alagútban 90x70 cm

Száma: 24336001
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Földalatti alagútban lyuk a falban fotótapéta egy olyan dekoráció, mely ideálisan illeszkedik a avantgárd módon berendezett helyiségbe.3D lyuk formájú fali öntapadó tapéta Földalatti alagútban motívummal azoknak szóló dísz, akik egyedi… További információ
10 900 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24336001

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Földalatti alagútban lyuk a falban fotótapéta egy olyan dekoráció, mely ideálisan illeszkedik a avantgárd módon berendezett helyiségbe.3D lyuk formájú fali öntapadó tapéta Földalatti alagútban motívummal azoknak szóló dísz, akik egyedi dekorációt kedvelnek a falukra. A matrica szélei a fal, belül pedig látni a Földalatti alagútban motívum. Ez a kapcsolat egyedi dekorációt alkot, mely stílust kölcsönöz egész falnak.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.