Wallmuralia.hu 3d-s lyukat fali matrica Fa alagút 75x75 cm

Wallmuralia.hu 3d-s lyukat fali matrica Fa alagút 75x75 cm

Száma: 24334062
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Ez a(z) eredeti Fa alagút motívum a 3D lyuk formátumú fotótapétánegy opció gyakorlatilag bármilyen fal díszítésére. Fa alagút fotótapéta felhasználható a falon hálószobában vagy nappali szobában. Ez a 3D lyuk matrica nagyszerű dekoráció… További információ
9 000 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.2.13 - 2023.2.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24334062

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Ez a(z) eredeti Fa alagút motívum a 3D lyuk formátumú fotótapétánegy opció gyakorlatilag bármilyen fal díszítésére. Fa alagút fotótapéta felhasználható a falon hálószobában vagy nappali szobában. Ez a 3D lyuk matrica nagyszerű dekoráció lesz a falon is egy keskeny előszobában is, de úgyanígy a konyhában illetve fürdőszobában. Haa Fa alagút motívum mégsem illeszkedik az Ön szobájánakstílusához, szeretettel meghívjuk a 3D lyuk alakú fotótapéták más galériáiba.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.