Wallmuralia.hu Fali matrica lyuk a falban Kutya és macska 150x115 cm

Wallmuralia.hu Fali matrica lyuk a falban Kutya és macska 150x115 cm

Száma: 24334001
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Ajánljuk a kivételes dekorációt 3D lyuk formátumban Kutya és macska motívummal. Ez a dekoráció megújíthatja az egész szobaklimáját. Ez az opció azoknak a személyeknek szól, akik nem banális díszítést keresnek a falra a szobában. A(z) Kutya… További információ
22 900 Kč
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

3.4.2023 - 5.4.2023 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24334001

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Ajánljuk a kivételes dekorációt 3D lyuk formátumban Kutya és macska motívummal. Ez a dekoráció megújíthatja az egész szobaklimáját. Ez az opció azoknak a személyeknek szól, akik nem banális díszítést keresnek a falra a szobában. A(z) Kutya és macska matrica a szoba egy új és kissé avantgárd dekorációs formája. A Kutya és macska motívummal rendelkező matricán egy szabálytalan lyuk alakja látható. Krawędzie A matrica szélei a fal részei, belsejében pedig Kutya és macska motívuma látható, mintha ott lenne a falunk mögött.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.