Wallmuralia.hu Hűtő matrica Cseresznye virágok 60x180 cm

Wallmuralia.hu Hűtő matrica Cseresznye virágok 60x180 cm

Száma: 16673567
Közvetlenül partnerünktől
Hűtőgép poszterek Cseresznye virágok motívummal a konyha belsejének kivételes díszítési formája. Amatricán láthatjuk a Cseresznye virágok – motívum, mely ideálisan beilleszkedik minden konyhába. Eltekintve annak hangulatától és azon színektől, amelyekben be van… További információ

Szélesség

13 600 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2022.10.14 - 2022.10.18 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 16673567

Leírás

Hűtőgép poszterek Cseresznye virágok motívummal a konyha belsejének kivételes díszítési formája. Amatricán láthatjuk a Cseresznye virágok – motívum, mely ideálisan beilleszkedik minden konyhába. Eltekintve annak hangulatától és azon színektől, amelyekben be van rendezve.Cseresznye virágok motívum a hűtőgép fotótapétán rányomtatva megújíthatja minden konyha elrendezését. Ha úgy dönt, hogy ráragasztja a hűtőgépére, az egész konyhának eltérő klimát kölcsönöz. Ha már nem bírja nézni a hűtőgépét, könnyen megújíthatja a Cseresznye virágok motívummal rendelkező tapéta révén.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.