Wallmuralia.hu Hűtő matrica Fagylalt wafelku 60x180 cm

Wallmuralia.hu Hűtő matrica Fagylalt wafelku 60x180 cm

Száma: 16673531
Közvetlenül partnerünktől
Hűtőgép tapéták Fagylalt wafelku motívummal a konyha belsejének kivételes elrendezési formája. Atapétán látható a Fagylalt wafelku – motívum, mely kitűnően beilleszkedik minden konyhába. Függetlenül annak hangulatától és azon színektől, amelyekben ki van… További információ

Szélesség

13 600 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2022.8.25 - 2022.8.29 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 16673531

Leírás

Hűtőgép tapéták Fagylalt wafelku motívummal a konyha belsejének kivételes elrendezési formája. Atapétán látható a Fagylalt wafelku – motívum, mely kitűnően beilleszkedik minden konyhába. Függetlenül annak hangulatától és azon színektől, amelyekben ki van alakítva.Fagylalt wafelku motívum a hűtőgép matricán rányomtatva megváltoztathatja minden konyha elrendezését. Ha úgy dönt, hogy ráragasztja a hűtőgépére, az egész konyhának érdekes klimát kölcsönöz. Ha megunta a hűtőgépét, könnyen megújíthatja a Fagylalt wafelku motívummal rendelkező tapéta révén.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.