Wallmuralia.hu Hűtő matrica Kaktuszok 70x190 cm

Wallmuralia.hu Hűtő matrica Kaktuszok 70x190 cm

Száma: 16675435
Közvetlenül partnerünktől
Hűtőgép fotótapéták Kaktuszok motívummal a konyha belsejének kivételes díszítési formája. Aposzteren látható a Kaktuszok – motívum, mely nagyszerűen beilleszkedik minden konyhába. Eltekintve annak elrendezésétől és azon színektől, amelyekben berendezték.Kaktuszok… További információ

Szélesség

15 400 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2022.10.14 - 2022.10.18 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 16675435

Leírás

Hűtőgép fotótapéták Kaktuszok motívummal a konyha belsejének kivételes díszítési formája. Aposzteren látható a Kaktuszok – motívum, mely nagyszerűen beilleszkedik minden konyhába. Eltekintve annak elrendezésétől és azon színektől, amelyekben berendezték.Kaktuszok motívum a hűtőgép tapétán rányomtatva megújíthatja minden konyha elrendezését. Ha úgy dönt, hogy ráragasztja a hűtőgépére, az egész konyhának új klimát kölcsönöz. Ha megunta a hűtőgépét, könnyen megújíthatja a Kaktuszok motívummal rendelkező tapéta révén.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.