Wallmuralia.hu Hűtőre ragasztható matrica Matrica folyosó 60x180 cm

Wallmuralia.hu Hűtőre ragasztható matrica Matrica folyosó 60x180 cm

Száma: 16673494
Közvetlenül partnerünktől
Hűtőgép tapéták Matrica folyosó motívummal a konyha belsejének kivételes díszítési formája. Aposzteren láthatjuk a Matrica folyosó – motívum, mely kitűnően beilleszkedik minden konyhába. Függetlenül annak elrendezésétől és azon színektől, amelyekben be van… További információ

Szélesség

13 600 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2022.10.14 - 2022.10.18 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 16673494

Leírás

Hűtőgép tapéták Matrica folyosó motívummal a konyha belsejének kivételes díszítési formája. Aposzteren láthatjuk a Matrica folyosó – motívum, mely kitűnően beilleszkedik minden konyhába. Függetlenül annak elrendezésétől és azon színektől, amelyekben be van rendezve.Matrica folyosó motívum a hűtőgép tapétán rányomtatva megújíthatja minden konyha elrendezését. Ha úgy dönt, hogy ráragasztja a hűtőgépére, az egész konyhának eltérő klimát kölcsönöz. Ha már nem bírja nézni a hűtőgépét, gyorsan felfrissítheti a Matrica folyosó motívummal rendelkező poszter révén.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.