Wallmuralia.hu Lyuk 3d fali matrica Pitypang magok 115x88 cm

Wallmuralia.hu Lyuk 3d fali matrica Pitypang magok 115x88 cm

Száma: 24339001
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Kínáljuk a szép dekorációt 3D lyuk formában Pitypang magok motívummal. Ez a díszítés megváltoztathatja az egész otthonberendezését. Ez az ajánlat azoknak a személyeknek szól, akik hatásos díszítést keresnek a falra a szobában. A(z) Pitypang… További információ
11 000 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.12 - 2023.4.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24339001

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Kínáljuk a szép dekorációt 3D lyuk formában Pitypang magok motívummal. Ez a díszítés megváltoztathatja az egész otthonberendezését. Ez az ajánlat azoknak a személyeknek szól, akik hatásos díszítést keresnek a falra a szobában. A(z) Pitypang magok fotótapéta a beltér egy új és kivételes dekorációs formája. A Pitypang magok motívummal rendelkező matricán egy szabálytalan lyuk alakja látható. Krawędzie A fotótapéta szélei a fal részei, belsejében pedig Pitypang magok motívuma látható, mintha ott lenne a falunk mögött.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.