Wallmuralia.hu Lyuk 3d fali matrica Régi világtérkép 115x88 cm

Wallmuralia.hu Lyuk 3d fali matrica Régi világtérkép 115x88 cm

Száma: 24341001
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Ajánljuk a egeydi dekorációt 3D lyuk alakban Régi világtérkép motívummal. Ez a dekoráció megújíthatja az egész szobamegjelenését. Ez az opció azoknak a személyeknek szól, akik nem banális dekorációt szeretnének a falra a szobában. A(z) Régi… További információ
11 000 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 24341001

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Ajánljuk a egeydi dekorációt 3D lyuk alakban Régi világtérkép motívummal. Ez a dekoráció megújíthatja az egész szobamegjelenését. Ez az opció azoknak a személyeknek szól, akik nem banális dekorációt szeretnének a falra a szobában. A(z) Régi világtérkép fotótapéta a szoba egy modern és kivételes dekorációs formája. A Régi világtérkép motívummal rendelkező matricán egy szabálytalan lyuk alakja látható. Krawędzie A matrica szélei a fal részei, belsejében pedig Régi világtérkép képe látható, mintha ott lenne a falunk mögött.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.