Walltastic Falikép 243 x 304cm ERDŐ

Walltastic Falikép 243 x 304cm ERDŐ

Száma: 18232001
Közvetlenül partnerünktől
Az angol WALLTASTIC márka minőségi és eredeti fotótapétái modern dizájnnal, minőséggel, egyszerű felszerelhetőséggel és megfizethető árral rendelkeznek. A tapéta kiváló minőségű, 120 g/m²-es kék hátlapú papírra van nyomtatva. A BBS papír (kék hátoldal) megakadályozza, hogy a hordozó átfényesedjen. További információ
12 233 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: ZdenkaTri

Partnerünk által szállítva

2023.4.05 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.4.05 - 2023.4.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: ZdenkaTri

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 18232001

Leírás

Az angol WALLTASTIC márka minőségi és eredeti fotótapétái modern dizájnnal, minőséggel, egyszerű felszerelhetőséggel és megfizethető árral rendelkeznek. A tapéta kiváló minőségű, 120 g/m²-es kék hátlapú papírra van nyomtatva. A BBS papír (kék hátoldal) megakadályozza, hogy a hordozó átfényesedjen. A papír FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja az erdők környezetbarát kezelését. Az UV-védelemnek köszönhetően a színek hosszú ideig gazdagok maradnak. A tapéta nedves ruhával letörölhető, ha szennyeződik.
A Walltastic tapéta 243,84 cm x 304,80 cm felületű. Minden tapéta 12 darabból (részből) áll.

Méretek: 2438 mm x 3048 mm
Csomagolás: 12db (egy motívumot alkot)

Miután megkapta a fotó háttérképet, ellenőrizni kell, hogy a fotó háttérkép minden része a csomagban van-e, hogy a megfelelő színsémával rendelkezik-e, illetve hogy nincsenek-e hibák vagy egyéb sérülések a fotó háttérképen. Az árukat csak eredeti csomagolásukban, hiánytalanul lehet visszaküldeni. Reklamációkat a fotó háttérkép beillesztése után nem fogadunk el. Gyakori, hogy a nedves tapéta kb. 1–2 cm-rel nagyobb, mint a száraz tapéta! A fotótapéta azonnal a falra tapad. A száradásnak azonban viszonylag lassúnak kell lennie, mivel a gyors száradás nyitott hézagokhoz vezethet, és repedéseket okozhat a fotótapétán vagy látható hézagokat a fotótapétán. 20 fokos szobahőmérsékleten dolgozzunk. C. Mindenekelőtt tartsa zárva az ablakokat, hogy elkerülje a huzatot. A fotótapéta részeit a falra ragasztják.

A Walltastic tapétákhoz használt papírt olyan vállalatok szállítják, amelyek betartják az erdészeti programot és az ISO 14001 szabványt a környezet és az erdei ökoszisztéma minőségének fenntartása és javítása érdekében.

Gyakran ismételt kérdések:

A tapéta felragasztásához használjon tapétaragasztót.
Bármilyen tapétaragasztót használhat.
Ha a Walltasticot tisztítani kívánja, csak nedves és puha ruhát használjon.
A Walltastic tapétát könnyű alkalmazni, mivel 12 részből áll. Így nem kell egy nevetségesen hosszú tapétatekerccsel bajlódnia. A legjobb az egészben az, hogy nem kell szakértőnek lennie a tapéták alkalmazásában.

Elő kell készítenem a falat és el kell távolítanom a régi tapétát a Walltastic ragasztása előtt?
Nem, a Walltasticot ragaszthatod régi tapétára, ha azt szeretnéd!

Könnyen eltávolítható a Walltastic?
Ugyanolyan, mint bármely más tapéta eltávolítása.

Mit kell tennem, ha a falam nagyobb, mint 2438mm x 3048mm?
Ha nagyobb fala van, javasoljuk, hogy a tapétát középre helyezze.

Mit tegyek, ha a falam kisebb, mint 2438mm x 3048mm?
A Walltastic tapéta úgy készül, hogy a fal méretéhez igazítható.

A Walltastic a Julian Evans bejegyzett védjegye, és a kép- vagy szöveganyag engedély nélküli másolása vagy kölcsönzése a Julian Evans előzetes írásbeli engedélye nélkül büntetőjogi felelősségre vonást von maga után


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.