GUZZANTI GZ 53 Léghűtő

GUZZANTI GZ 53 Léghűtő

Száma: 787789
2 év garancia
Guzzanti GZ 53 egy mobil, multifunkciós léghűtő, ami újra élvezetessé varázsolja a legtikaksztóbb és fülledtebb nyári napokat is. A klíma 3 funkciót lát el egyben, hűti, tisztítja és párásítja is a levegőt, a beépített víztartályának köszönhetően. Három működési móddal rendelkezik, normál, közepes és éjszakai. A készülék hűtési teljesítménye 300 m3/h. További információ
35 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2024.4.18 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 787789

Leírás

Guzzanti GZ 53 Léghűtő

Multifunkciós léghűtő

A készülék három feladat ellátására is képes. A levegő hűtésén kívül a légszűrőinek köszönhetően tisztítani, a beépítettt víztartály segítségével pedig páráatlanítani is tud. A léghűtőnek három teljesítményfokozata van, éjszakai, normál és közepes, így mindig a helyzetnek megfelelő teljesítményen működtetheti a gépet.

Időzítő

A készülék egy időzítő funkcióval is rendelkezik, amivel akár 2 órára előre beállíthatja, hogy készüléke a megfelelő időpontban kikapcsoljon.

Tulajdonságok

  • 3 az 1-ben funkciók: hűtés, légtisztítás és párásítás.
  • Hűtési kapacitás: 300 m3/ óra.
  • Három mód: normál, közepes és éjszakai.
  • WIND gomb (balról jobbra biztosítja a légmozgást)
  • Méretek: 67.2 × 23.3 × 30.1 cm
  • Tömeg: 8,5 kg
  • B energiaosztály

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Személyes átvétel

Szállítási módok

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.