Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 WiFi

Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 WiFi

Száma: 5093309
Közvetlenül partnerünktől
Az Olimpia Splendid Dolceclima AirPro 14 egy mobil légkondicionáló, különálló páramentesítő funkcióval. További előnye az energiatakarékosság. A készülék az A energiaosztályba tartozik. További információ
Partnerünktől: Lavatronic
250 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val

Partnerünk által szállítva

2022.1.31 - 2022.2.01 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Lavatronic

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 5093309

Leírás

Olimpia Splendid DOLCECLIMA AirPro 14 WIFI

Az Olimpia Splendid Dolceclima AirPro 14 egy mobil légkondicionáló, különálló páramentesítő funkcióval. További előnye az energiatakarékosság. A készülék az A energiaosztályba tartozik. Az Olimpia Splendid Dolceclima AirPro 14 PRO POWER technológiával is rendelkezik, amely magas, max. 3,5 kW hűtőteljesítményt nyújt.

Használat során nagyra értékelhetjük az automatikus üzemmódot, amely a teljesítményt az aktuális szobahőmérsékletnek megfelelően szabályozza. A zavartalan alváshoz a légkondicionáló Sleep funkciót kínál, amely csökkenti az eszköz zaját. Rendkívül meleg napokon a Turbo üzemmód segítségével maximális sebességgel csökkenthetjük a szoba levegőjének hőmérsékletét. Az egység a hűtéstől függetlenül páramentesíthet is és automatikus kondenzvíz párologtatóval rendelkezik.

A mellékelt távirányító megkönnyíti a vezérlést. Az oldalsó fogantyúk és a kerekek pedig az áthelyezést. Természetesen automatikus újraindítás funkcióval is rendelkezik, amely áramszünet esetén automatikusan újra bekapcsolja a készüléket. A légkondicionáló 24 órás időzítővel is rendelkezik.

Tartozékok: Távirányító LCD kijelzővel, elvezető cső a meleg levegőre, szelep a falba vagy üvegbe telepítéséhez, sín a tolóablakba.

 

Miben tűnik ki a DOLCECLIMA AirPro 14?

 

TECHNOLOGIE BLUE AIR

1. PRO POWER TECHNOLÓGIA

Még a minimális teljesítmény mellett is a ventilátor és a kimeneti lamellák hatékony kialakításának köszönhetően jobb a levegő eloszlatása a hagyományos rendszerekhez képest. A hűtés kétszer olyan gyors és egyenletes.

 

FUNKCE AUTORESTARTU

2. AUTORESTART FUNKCIÓ

Természetesen a készülék rendelkezik automatikus indítás funkcióval, amely áramszünet esetén automatikusan újra bekapcsolja a készüléket. A légkondicionáló 24 órás időzítővel is rendelkezik.

 

DOTYKOVÝ PANEL

3. ÉRINTŐPANEL

  • Silent / turbó funkció
  • Automatikus teljesítményszabályozás a levegő minőségétől függően
  • Állítható időzítő (max. 24 óra )
  • 3 sebesség

 

SILENT SYSTEM

4. NAGYON CSENDES SILENT SYSTEM

Akár 10%-kal csendesebb a piacon lévő hasonló teljesítményű légkondicionálókhoz képest.

 

LAMELA S FUNKCÍ SWING

5. LAMELLÁK SWING FUNKCIÓVAL

A légkondicionáló elindítása után a lamellák olyan szögben nyílnak ki, amely optimális a hatékony légáramláshoz. A SWING funkciót a távirányítón kapcsolhatja be, amely esetében a lamellák mozogni kezdenek.

 

NOVÉ EKOLOGICKÉ PALIVO

6. ÚJ, KÖRNYEZETBARÁT HŰTŐKÖZEG

Az új Olimpia Splendid mobil légkondicionálók a környezetbarát R290 hűtőközeget használjákNagy energiahatékonyságának köszönhetően ez a hűtőközeg gazdaságosabb, nem károsítja az ózonréteget, és sokkal kíméletesebb a környezethez.

 

FILTRY PRO ČIŠTĚNÍ VZDUCHU

7. LÉGTISZTÍTÓ SZŰRŐK

Légtisztító szűrők - PURE 3 funkció. A légkondicionáló a légtisztítást is lehetővé teszi. A porszűrőhöz két további szűrőt adhatunk hozzá. HEPA szűrő (allergének és finom por ellen), szénszűrő (szagok ellen) és fotokatalikus szűrő (baktériumok ellen) közül választhat.

 

ODVLHČOVAČ VZDUCHU

8. TELJESÉRTÉKŰ PÁRAMENTESÍTŐKÉNT MŰKÖDIK

Teljesértékű páramentesítőként is működik.

 

WIFI

9. Wi-Fi VEZÉRLÉS

Újdonság a Wi-Fi keresztüli vezérlés lehetősége.

 

Olimpia Splendid Dolceclima AirPro 14

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.