CANDY hűtőszekrény CCE3T618FW

CANDY hűtőszekrény CCE3T618FW

Száma: 7045235
Szabadonálló, F osztályú, fehér színű kombinált hűtőszekrény 341 l űrtartalommal és LED-es mennyezeti világítással. A Candy CCE3T618FW Total No Frost technológiával, érintőképernyős kijelzővel és elektronikus termosztáttal rendelkezik. Kiegészítő tartalmak a hOn alkalmazásban. További információ
155 990 Ft
Termék ára
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2023.2.06 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 7045235

Leírás

A Candy CCE3T618FW legfontosabb jellemzői

 • Total No Frost
 • XXL kapacitás és belső rugalmasság
 • Könnyű kezelhetőség, biztonság és stabilitás
 • Antibakteriális kezelésű ajtótömítések
 • Intelligens funkciók
Candy CCE3T618FW hűtőszekrény

További tartalmak a hOn alkalmazásban

Miért ne hoznád ki a legtöbbet a hűtőszekrényedből? Töltsd le a hOn alkalmazást, és fedezd fel a mindennapi használatot egyszerűsítő, csatlakoztatott funkciók teljes skáláját. Kapj hasznos tippeket és tanácsokat okostelefonodon keresztül, és élvezd az olyan funkciókat, mint a Food Locator az ételek elhelyezésére vonatkozó ajánlásokkal, Smart Drink Assistant, Inventory Assistant (nincs távvezérlési lehetőség).
Rugalmas belső elrendezés

Mozgasd a polcokat és rekeszeket, és élvezd a belső elrendezés akár 100 különböző kombinációját, a teljes tárolási rugalmasság érdekében. Azzal az egyedülálló képességgel, hogy a belső teret az aktuális igényeidhez igazíthatod, XXL hely áll majd rendelkezésére, amelyet valóban a lehető legjobban kihasználhatsz.


Optimális hőmérséklet az élelmiszerek frissen tartásához

Amikor gyorsan kell hűteni az ételeket és italokat, egyszerűen aktiváld a Super Cooling funkciót az optimális hőmérséklet eléréséhez. Ha a Gyorshűtés funkció be van állítva, akkor a hűtőszekrény hőmérséklete gyorsan lecsökkenthető a megfelelő időben. Ez lehetővé teszi, hogy az élelmiszerek megőrizzék frissességüket és ne veszítsék el tápértéküket.


Candy CCE3T618FW hűtőszekrény

No Frost fagyást gátló technológia

No Frost technológia megakadályozza a fagy kialakulását a hűtőszekrény és a fagyasztó falán, biztosítja az optimális légáramlást az élelmiszerek egészséges és biztonságos tárolása érdekében, és hatékonyan csökkenti az energiafogyasztást. Elfelejtheted a hűtőszekrény vagy a fagyasztó kézi leolvasztását.


Gyors telepítés

A forgóajtónak köszönhetően a hűtőszekrény bármilyen konyhában elfér. A gyors felszerelés lehetővé teszi, hogy az ajtópántok a készülék bal és jobb oldalán is elhelyezhetők legyenek.

Biztonság és tartósság

A biztonsági üvegpolcok rendkívül biztonságosak és tartósak az összes betett élelmiszer tárolásához. Kerek és elegáns kialakításuknak köszönhetően könnyen tisztíthatóak anélkül, hogy a szennyeződések megtapadnának a résekben.


Nagy fiók a zöldségek és gyümölcsök számára

Az átlátszó és ergonomikus fiók lehetővé teszi a gyümölcsök és zöldségek optimális tárolását. Ez biztosítja hosszabb frissességüket és megelőzi az esetleges élelmiszerpazarlást.Nincs nemkívánatos penész

Csökkenti a penész terjedését a speciális penészgátló kezeléssel a hűtőszekrény és a fagyasztó tömítésén.


Elektronikus belső irányítás

A hűtőszekrény kezelőszervei nagyon intuitívak, nem feltűnőek, és nem zavar bele a termék egyediségébe. Könnyedén beállíthatod a hűtőszekrény megfelelő hőmérsékletét 2° és 8° között, és aktiválhatod a gyorshűtés funkciót.
Könnyen nyitható ajtó

Az új beépített ergonomikus és funkcionális fogantyú illeszkedik az ajtó lekerekített éleihez, így a termék lágyabb megjelenésű és könnyebben megfogható.


A csillagok számítanak

A fagyasztócsillagok a garantált minimális hőmérsékletet és a megjelölt fagyasztórekesz rendeltetését jelzik. 4 csillag – Alacsony hőmérsékletű rekesz, amelynek hőmérséklete mínusz –18°C alatt van, fagyasztott élelmiszerek hosszú távú tárolására és friss élelmiszerek fagyasztására tervezték. A fagyasztókapacitást a friss élelmiszer súlya jelzi, amelyet 24 óra alatt képes a hűtő lefagyasztani.Világítás energiaveszteség és belső fűtés nélkül

LED világítás 90%-os energiamegtakarítást eredményez, 50-szer jobb láthatósággal és 30-szor hosszabb élettartammal rendelkezik a hagyományos világításhoz képest. A LED-es lámpatest hűvös fénye teljesen mentes a melegítő hatástól, és megőrzi az élelmiszerek természetes tulajdonságait


Jellemzők

 • Szabadonálló kombinált hűtőszekrény
 • További tartalmak a hOn alkalmazásban (pl. Food Locator, Smart Drink Assistant, Inventory Assistant (nincs távvezérlési lehetőség))
 • Total No Frost – fagymentes hűtési technológia a hűtőszekrényben és a fagyasztóban
 • Érintőképernyős kijelző a hűtőszekrény belsejében
 • Elektronikus termosztát
 • Gyorshűtés funkció (a kijelzőn)
 • Antibakteriális kezelés ajtótömítésekhez
 • A hűtőszekrény és a fagyasztó automatikus leolvasztása
 • LED világítás a hűtőszekrény mennyezetén
 • Cserélhető ajtónyitási irány
 • 2 állítható láb

Belső felszerelés

 • 3 + 1 üvegpolc
 • 5 rekesz a hűtőszekrény ajtajában
 • 1× zöldséges fiók
 • 3 műanyag fiók a fagyasztóban

Technikai adatok

Energiaosztály F
Energiafogyasztás energia 319 kWh/év
Teljes felhasználható űrtartalom 341 l
A hűtőszekrény térfogata 222 l
A fagyasztó térfogata 119 l
Zajszint 39 dB
Fagyasztási osztály ****
Magasság 185 cm
Szélesség 59,5 cm
Mélység 65,8 cm

Hivatkozás


*A felhasznált képek illusztráció jellegűek lehetnek.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.