Amica 54025 Kombinált tűzhely

A
Márka: Amica Katalógus száma: 601188

2 év garancia

Amica 54025 Kombinált tűzhely

Az AMICA 54025 Kombinált tűzhely tökéletes választás, mivel 10 funkció áll rendelkezésre. A bővíthető főzőzóna lehetőséget biztosít arra,hogy a lábos méretéhez lehessen alakítani. Külső megjelenése stílusos kiegészítője lehet bármely konyhának. A hőlégkeverés segítségével a hő megfelelően oszlik el, így minden szinten megfelelő a sütés. További információ

131990

131 990 Ft ÁFA-val

Leírás

Termékleírás

Amica tűzhelyek ingyenes bekötési szolgáltatással!

Nem kell mást tennie, mint 2017. november 1. és most meghosszabbított idővel december 31. között vásárolni a promócióban résztvevő Amica gáz- és kombinált tűzhelyek közül, majd követni a részvételi leírásban szereplő lépéseket.

Promóció időtartama: 2017.11.01. – 12.31.
A vásárolt készülék ingyenes beüzemeltetésére a vásárlástól számított 1 hónap áll rendelkezésére.

AMICA 54025 Kombinált tűzhely

Az Amica eredete 1921-ig nyúlik vissza. Az első kályha 1957-ben lett bemutatva. Az Amica a cseh piacon hamarosan egy fontos pozíciót szerzett – ez a konyhai fehér áru volt. Különösen hűtőszekrények, fagyasztók és tűzhelyek gyártására szakosodott. A cég 2005-ben kezdte meg működését, és fokozatosan szerzett részesedést az elektromos-, kerámia- és vegyes tűzhelyek piacán. Idővel termékválasztékát szagelszívókkal, szabadon álló- és beépített mikrohullámú sütőkkel egészítette ki. Az Amica nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra. Minden Amica márkájú termék olyan anyagból készül, amelyek a termék élettartama után újrahasznosítható és újra felhasználható.

Az AMICA 54025 Kombinált tűzhely energiatakarékos, hiszen „A“ energiaosztályú. Az A energiaosztályú készülékek 23%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hasonló B energiaosztályú készülékek.

Az AMICA 54025 Kombinált tűzhely főzőzónái bővíthetők, így lehetőség nyílik a lábos méretéhez igazítani.

Az AMICA 54025 multifunkciós tűzhely összesen 10 sütőfunkcióval könnyíti meg a mindennapokat, mint például: Grill, Forgónyárs, Hőlégbefúvás, Hőlégkeverés, Kiolvasztás.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Energiaosztály A
Típus kombinált
Főző zóna anyaga gáz
Hőlégkeverés igen
Magasság 85 cm
Szélesség 60 cm
Mélység 60 cm
Sütő űrtartalom 66 l
Max. kapacitás 3100 W
Sütő tisztítása ecotisztítás
Programok száma 10
Felső sütés igen
Alsó sütés igen
Felső és alsó sütés igen
Nyársforgató igen
Grill igen
Kijelző igen
Óra igen
Főzőlapok száma 4
Szikragyújtás gombbal
Propan-bután gázégő igen
Fedőlap üveg
Szín fehér

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.