POLAROID Snap Instant Black

POLAROID Snap Instant Black

Száma: 853266001
Polaroid Snap Instant digitális fényképezőgép ZINK – Zero Ink azonnali fotónyomtatási technológiával. LCD érintőképernyő, Bluetooth, HD videó, önkioldó funkció, microSDXC 128 GB-ig, MicroUSB. iOS és Android rendszer kompatibilis. További információ
44 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 853266001

Leírás

A Polaroid Legend most a legújabb in-line nyomtatási technológiát hozza el a Polaroid SNAP kamera segítségével. A kompakt kivitel a fotósok igényeinek kielégítésére készült, és a már jól bevált Polaroid funkciókra épül. Kombinálja a digitális fényképezőgép és az azonnali fotónyomtatást előnyeit. Kompakt méretével könnyedén elfér a zsebében.

Egy perc alatt kinyomtatja a képet, hogy megörökítheti az élet egyedülálló és felejthetetlen pillanatait. Egyszerűen kezelhető.
A fotók memóriakártyára menthetők vagy megoszthatók interneten. Akár 6 képkocka rögzítésére képes 10 másodperc alatt. A fényképeket kinyomtathatja fekete-fehérben, vintage stílusú szépiafotókéánt vagy akár a klasszikus Polaroid kerettel.
Polaroid Zink

Időzítő és kereső

Az időzítő megkönnyíti a fényképkészítést. Jelzőfények figyelmeztetik az alacsony akkumulátor vagy papírszintre.

ZINK Zero Ink technológia

  • A ZINK Zero Ink gyártási technológiájának köszönhetően nem használ tintát. A végeredmény kiváló minőségű, életteli színvilágú fényképek. A védőréteg hosszú élettartamot biztosít.
  • A kép hátoldalán öntapadó réteg található. Így egyszerűen beillesztheti például a családi albumokba.
my-cloud

A Polaroid fotó legfontosabb jellemzői

  • Kedvező ár
  • Életteli színek
  • Védőréteg – hosszú élettartam
  • Öntapadó hátlap
  • Zink Zero Ink 2 × 3 "(5 × 7,6 cm) színes nyomtatási technológia
  • Kompatibilis a Polaroid SNAP, a SNAP Touch, a Z2300 és Instant ZIP nyomtatókkal
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.