SONY ZV-1

SONY ZV-1

Száma: 2516821
kompakt digitális fényképezőgép az igazi társ egy lelkes vlogger számára. Sony ZV-1 fényképezőgép 20,1 Mpx CMOS Exmor RS érzékelővel, ZEISS Vario-Sonnar T objektívvel és állítható 3″ LCD TFT kijelzővel van ellátva. A stabilizátornak és komplex fókuszrendszernek köszönhetően kiváló minőségű fotókat és 4K videókat készíthetsz. További információ
315 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 2 db

2024.4.04 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 2516821

Leírás

A Sony ZV-1 főbb jellemzői

  • 4K HDR felvétel
  • 20,1 Mpx objektív zoommal
  • 1″ CMOS Exmor RS érzékelő
  • Három komponensű irányított mikrofon
  • Forgó LCD kijelző
  • Test beépített grippel

A legjobb felszerelés a vloggerek számára

Ez a sokoldalú, a vloggerek számára készült kamera fel van szerelve nagyméretű Exmor RS CMOS érzékelővel DRAM chippel és BIONZ X processzorral front-end LSI felülettel, amelynek köszönhetően tökéletesen rögzíti és feldolgozza a rögzített felvételeket a legjobb minőségben. Különösen értékelni fogod a kiváló minőségű ZEISS Vario-Sonnar T lencsét, ha bokeh effektusokat fogsz létrehozni. Természetes, hogy csúcskategóriás autofókusszal rendelkezik, amely lezáródik az objektumon és garantálja a tökéletesen hű felvételt a forgalmas és zavaros környezetben is. A fókuszáláshoz csak érintsd meg a képernyőt.

Sony ZV-1

A Sony ZV-1 bemutatja azokat a funkciókat, amelyeket szeretni fogsz

bokeh effektus kapcsolón kívül, amely beállítja a fényrekeszt és így szabályozza a háttér elmosódását, minden bizonnyal értékelni fogod a Product Showcase funkciót. Ennek köszönhetően nem kell többé a kezedet a tárgy mögé helyezned, hogy a fényképezőgép rá fókuszáljon – a készülék automatikusan és zökkenőmentesen átfókuszál az arcodról a kezedben lévő termékre. A Sony ZV-1 nem hagyja figyelmen kívül az arcodat – a Face Priority Autoexposure funkciónak köszönhetően mindent hűségesen rögzít. A vlogok felvételekor különösen értékelni fogod a beépített 3-kapszulás mikrofont és a 3,5 mm-es mikrofonbemenetet, amelyek garantálják a tökéletes hangzást.

Sony ZV-1

Sony ZV-1

Mentés RAW formátumban

A fényképezőgép 20 Mpx fényképeket készít 5472 × 3648 px felbontással, és lehetőséget nyújt a RAW formátumban történő mentésre, amely nem torzít, és ténylegesen megőrzi az összes részletet. De JPEG formátumban is menthetsz 1:1, széles módban, vagy panoráma felvétel módban is fényképezhetsz.

Sony ZV-1

Közvetíts élőben

Az USB-csatlakozónak köszönhetően a Sony ZV-1 csatlakoztatható egy számítógéphez, és minőségi webkameraként használható élő közvetítésekhez. Így valós időben rögzíthetsz mindent, amire szükséged van anélkül, hogy kompromisszumot kellene hoznod a minőséggel kapcsolatban. Ezenkívül a kamera lehetővé teszi a felvételek azonnali átvitelét a telefonra és természetesen széles szerkesztési lehetőségeket.

Sony ZV-1

Kijelző, amilyet megérdemelsz

A fényképezőgép fel van szerelve egy LCD TFT kijelzővel 7,5 cm átlóssal és 4: 3 képaránnyal, amely érintőképernyővel rendelkezik az egyszerű kezeléshez. Jelenlegi igényektől függően kinyithatod 176° -os szögben és elfordíthatod körülbelül 270° -kal. Lehetővé teszi a manuális érintéses fókuszálást és megközelítést 5,3× és 10,7×.

Sony ZV-1

Jól illeszkedik a kezedbe

A Sony ZV-1 kényelmesen egy kézzel kezelhető, köszönhetően az intuitív gomboknak és az integrált ergonomikus gripnek, amely úgy volt megtervezve, hogy csökkentse a kéz fáradságát és jobb vlogokat, vagy selfieket készítsen. A kamera nagyon kompakt és könnyű – a 105,5 × 60,0 × 43,5 mm méreteinél a súlya csupán 294 g – aminek köszönhetően mindig magadnál tarthatod.

Tulajdonságok

  • A Sony ZV-1 továbbfejlesztett SteadyShot optikai képstabilizátorral dicsekedhet, amelyet külön értékelni fogsz a filmek készítésekor
  • 20,1 Mpx CMOS Exmor RS érzékelő könnyen elbánik a fényképezéssel is alacsony ISO értékeknél
  • A nagy teljesítményű BIONZ X processzor nagy felbontású képek készítését tesz lehetővé
  • Az Imaging Edge alkalmazással (iOS és Android esetén is) azonnal átviheted a videókat a telefonba, vagy vezérelheted a fényképezőgépet
  • nagy REC gomb leegyszerűsíti a vezérlést, és a piros jelző lámpa figyelmeztet, hogy felvételeket készítesz

Mellékelt tartozékok

  • Tölthető akkumulátor (NP-BX1)
  • microUSB kábel
  • Szélvédelem
  • Szélvédő adapter
  • Használati útmutató

Műszaki paraméterek

Kijelző fajtája TFT LCD
Kijelző méretei 3"
Képarány (sz:m) 3:2
Maximális felbontás 5472 × 3648 képpont
Optikai zoom 2,7 ×
Digitális zoom 11 ×
Optikai képstabilizátor igen


Objektív fényrekesze (W) 1,8
Objektív fényrekesze (T) 2,8
Min. gyújtótávolság 9,4 mm
Max. gyújtótávolság 25,7 mm
Minimális záridő 1 / 16000 mp
Maximális záridő 4 s
Külső vaku aljzat nem
Minimális ISO érzékenység 100
Maximális ISO érzékenység 12800


Max. videószekvencia felbontás 1980 × 1080 pont
Felvételek száma/másodpercenként (videószekvencia) 60i
Videó hangsávja igen
Tápellátás LI-ION akkumulátor
Adattárolási fájlformátum RAW/JPEG


Súlya 294 g
Szélessége 105,5 mm
Magasság 60 mm
Mélysége 43,5 mm
Színe fekete

Hivatkozások

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.