CANON PowerShot G7 X Mark II (1066C037)

Márka: CANON Katalógus száma: 1394189

Újdonság

CANON PowerShot G7 X Mark II (1066C037)

Professzionális zseb-fényképezőgép azon felhasználók részére tervezve, akik a kézi kamerától kompromisszumok nélküli irányítást és kiváló minőségű képeket várnak. 20.2 Mpix érzékelővel, 1" típusú, 24–100 mm F1, 8–2.8 objektív, Wi-Fi és NFC, RAW formátum. További információ

200990

200 990 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1394189

Leírás

Termékleírás

Canon Powershot G7 X Mark II
 • Nagy rekesznyílás a teljes zoomtartományban
 • Nagyméretű érzékelő a prémium minőségért
 • Nagy teljesítményű DIGIC képfeldolgozás
 • Egyenletesebb videók Full HD felbontásban 24p-től 60p-ig
 • Rekesz, zár és ISO-érzékenység vezérlése videofelvételeknél
 • Stabil képek és videofilmek minden helyzetben
 • Képek megosztása és mentése vezeték nélkül
 • Az NFC funkció leegyszerűsíti az okostelefonos megosztást
 • Egyszerű hozzáférés a Wi-Fi funkciókhoz
 • 20.1 MP-es CMOS-érzékelő
 • 4,2-szeres nagy látószögű optikai zoom
 • Gyors és intuitív vezérlés
 • Szupergyors AF és sorozatfelvétel RAW formátumban
 • Egyszerű RAW-feldolgozás számítógép használata nélkül
 • Videojelenetek kreatív megörökítése
 • Sima gradáció 14 bites RAW formátumban
 • Semleges szürke optikai szűrő
 • Örökítsd meg a csillagos eget gond nélkül
 • Nagy, dönthető érintőképernyő tiszta képpel
 • Kényelmes töltés USB-kábel segítségével

Professzionális minőség a zsebedben

Ez a zsebméretű, nagy érzékelővel rendelkező kompakt fényképezőgép a DSLR-gépeknél megszokott kreativitást nyújtja fényképek és Full HD videofilmek esetén is az 1,0 típusú érzékelőnek, a nagy fényerejű objektívnek és a kiváló DIGIC 7 feldolgozásnak, a 4EV stabilizálásnak és a Dual Sensing IS technológiának köszönhetően.

Egyaránt alkalmas videofilmek és fényképek rögzítéséhez is

Kézi videó módban kreatívan vezérelheted a rekeszértéket, a záridőt és az ISO-érzékenységet, így végtelen módon kifejezheted magad a Full HD 60p videók készítésével. Tűéles fókuszt érhetsz el manuálisan az MF kontúrkiemeléssel, vagy használd az érintéses AF-et a mozifilm hatású „pull focus” effektek létrehozásához. Rögzíts hihetetlenül stabil videofilmeket teljes zoommal akár pásztázás vagy futás során az 5 tengelyes fejlett dinamikus képstabilizátor és automatikus vízszintező használatával.

Azonnali megosztás, könnyű biztonsági mentés

A dinamikus NFC használatával egyetlen érintéssel azonnal csatlakoztathatod fényképezőgépedet egy kompatibilis okoskészülékhez és megtapasztalhatod a fényképek és videofilmek gyors és egyszerű, vezeték nélküli megosztását a Canon Camera Connect alkalmazáson keresztül. Készíts távvezérlésű csoportfelvételeket, szelfiket vagy természetfotókat okoskészülékedről teljes körű kreatív vezérléssel és mentsd el automatikusan a képeket egy felhő tárhelyre, mint az irista.

Egyszerű kreatív vezérlést

Élvezze az egyszerű, intuitív irányítást az objektív két funkciós vezérlő gyűrűjének köszönhetően és válassz a folyamatos és lepésenkénti irányítás között egy pillanat alatt. Tapasztald meg az EOS-munkafolyamattal való zökkenőmentes integrációt a képstílusoknak és a 14 bites RAW-felvételkészítésnek köszönhetően. A fényképezőgépen belüli RAW feldolgozás a lehető legjobb minőséget biztosítja a fényképek otthonról történő megosztáshoz.

Gondtalan kreativitás

Csodálatosan elmosódott hátterű képeket készíthetsz azáltal, hogy a nagy, 9 lamellás blendének és a nagy érzékelőnek köszönhetően pontosabban vezérelheted a mélységélességet. A DIGIC 7 processzor pedig hihetetlenül rövid válaszidőt biztosít, így sorozatképek készítésekor akár 8 RAW formátumú képet is készíthetsz másodpercenként. Készíts olyan lenyűgöző, megosztható klipeket könnyedén, amelyek az idő múlását mutatják be a fényképezőgép time-lapse videó módjával.

DIGIC 7 processzor

Továbbfejlesztett témaészlelés -a Canon eddigi legnagyobb teljesítményű processzora – a DIGIC 7 profi képminőséget biztosít, ami az ultragyors AF-nek és az EOS esetében megszokott fényképezőgépen belüli korrekciónak és feldolgozásnak köszönhető.

Alacsony zajszint magas ISO értékek mellett is – A DIGIC 7 processzor lényegesen nagyobb teljesítményének köszönhetően PowerShot G7 X Mark II felhasználói magas ISO értékek mellett is sokkal tisztább képeket készíthetnek. Az fényképezőgép zajcsökkentés közben akár 14-szer több információt is képes feldolgozni, mint a DIGIC 6 processzorral rendelkező modellek. A 3 200-as ISO értékkel készített képek is élesebbek lesznek, ami egy szinttel magasabb fókuszálási eredménynek felel meg. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rossz vagy nehéz fényviszonyok mellett is jobb képeket készítsenek, amikor nagyobb zársebességű gépre lenne szükségük.

Szerkesztés közvetlenül a fényképezőgépben – A DIGIC 7 processzor lehetővé teszi, hogy közvetlenül a fényképezőgépben szerkeszthesd a képeket, mint ahogy az a különböző EOS modelleknél elérhető. Ezen szerkesztési lehetőségek közé tartozik az automatikus fényerő optimalizálás, amely javítja a képminőséget erősen kontrasztos jeleneteknél, mint a fénnyel szemben készített portrék. Automatikus fényerő optimalizáció azonosítja a sötét területeket és biztosítja a természetes korrekciót, miközben javítja a kontrasztot és magas képminőséget biztosít. A diffrakció korrekció csökkenti a háttér elmosódását, amit a magas fényerejű objektívekkel készített képek okoznak (magas f érték). Ennek a korrekciónak köszönhetően kiváló képminőség érhető el tájképek esetén is.

Jobb érzékenység – A DIGIC 7 processzor gyorsabb indítást, nagyobb képfeldolgozási teljesítményt, alacsony képzajszintet, szupergyors autofókuszt biztosít. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően a felhasználó azonnal reagálhat minden spontán fényképészeti lehetőségre. Az új processzor is nagyban megnövelte a folyamatos felvételi sebességet, másodpercenként 8 RAW formátumú kép elkészítésére alkalmas sorozatfelvétel funkciót kínál. A felhasználó így minden olyan mozdulatot rögzíthet.

Optikai képstabilizátor dual stabilizációs technológiával – A DIGIC 7 processzor teljesítménye lehetővé teszi, hogy a kép optikai képstabilizátor és a Dual Sensing IS technológia jelentősen lecsökkentse a készülék rázkódását és széles látószöget biztosít. A DIGIC 7 processzor ezzel párhuzamosan figyeli a giroszkópos érzékelő stabilizátor és a képérzékelő adatait. Ennek a technológiának köszönhetően a felhasználók nagyon pontos stabilizációt élvezhetnek, ami akár 4 lépéssel lassabb zársebesség esetén is használható. Ezenfelül a stabilizáció nem csak az eszköz rázkódását küszöböli ki, hanem a fotós által keltett rezgéseket is. A Canon DIGIC 7 megkönnyíti a jó felvételek készítését rázkódás és rossz fényviszonyok mellett is.

Time-lapse film mód

Felhasználók kihasználhatják a time-lapse módot is, amivel kreatív és szórakoztató filmeket készíthetnek megosztásra. Ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy különböző időintervallumokban készíts képeket, amelyek három tipikus esetnek felelnek meg. Az egy-négy másodperces intervallum ideális mozgó tárgyak, mint a sétáló emberek megörökítésére. A második típus – 5–10 másodperc lehetővé teszi, hogy megörökíts lassan változó tárgyakat, mint a repülő a felhők. A 11–30 másodperces intervallum alkalmas a táj lassú változásainak rögzítésére. Az egyes időintervallumok és a készített képek száma lépésenként változtatható, 1 másodperc vagy 30 képkocka közökkel.

A Picture Styles stílusok és a RAW formátum feldolgozás közvetlenül a fényképezőgépben

A Picture Style stílusokat és a 14bites RAW fájl formátum támogatást élvezhetnek a PowerShot G7 X Mark II felhasználói. Emellett rendelkezésre áll még a képfeldolgozás, amint más Canon EOS rendszerű fényképezőgépeknél áll még rendelkezésre. A Picture Style stílusok az EOS rendszerben bizonyították, hogy nekik köszönhetően az elkészített felvétel tartalma megfelel a készítője céljainak. Ezek a kép profilok ezen felül biztosítják az azonos képkészítést különböző kamerák esetében is. A PowerShot G7 X Mark II standard része az összesen nyolc kész stílus, amelyeket a felhasználó ízlése szerint az egyéni igényekhez alakíthat. További profilok tölthetők le vagy a felhasználók saját profilokat is létrehozhatnak és játszhatnak a fényképezőre a számítógépen keresztül. Hasonlóképpen az új kamera lehetővé teszi a 14bites RAW formátumú képek feldolgozását – tehát a felhasználók számítógép nélkül vihetnek át egy vagy több RAW fájt JPEG formátumba és könnyedén megoszthatják a képeiket útközben is.

Automatikus látóhatár

Az automatikus látóhatár együtt dolgozik a dinamikus képstabilizációval és a menet közbeni korrekciók segítségével biztosítja a felvétel stabilitását és az egyenes látóhatárt. ĺgy a felhasználók olyan jeleneteket is megörökíthetnek, amelynél kihívást jelent a fényképezőgép egyenesen tartása, mint például felfelé és a lefelé való fényképezés. Az automatikus látóhatár megkönnyíti a tárgyak nagyobb szögből való lefényképezését, például az építészeti objektumoknál. Sokkal könnyebb a fényképezés, ha nem kell a kijelzőt nézned.

Canon Powershot G7 X Mark II obsah balení

A csomagolás tartalma:

 • PowerShot G7 X Mark II digitális fényképezőgép
 • Könnyen formázható állvány
 • WS-DC12 csuklópánt
 • NB-13L akkumulátor forrás
 • CB-2LHE akkumulátortöltő
 • Tápkábel
 • 32GB memóriakártya
 • Felhasználói kézikönyv készlet

Paraméterek

%2% paraméterei

Szenzor típusa CMOS
Pixelek száma 20.9 mpx
Effektív pixel szám 20.1 mpx
Képarány 4:3 / 3:2 / 16:9
Maximális felbontás 5472 x 3648
Színtér R-G-B
Minimum rekeszérték 1.8
Maximum rekeszérték 2.8
Optikai zoom 4.2 Szorzat
Digitális zoom 4 Szorzat
Képstabilizátor igen
Minimális fókusztávolság 24 mm
Maximális fókusztávolság 100 mm
Legkisebb fókusztávolság 5 cm
Minimum záridő 1 / 2000
Maximum záridő 30 s
Kihajtható kijelző igen
Képernyő mérete 3 Coll
Középre súlyozott fénymérés igen
Mátrix fénymérés igen
Pont mérés igen
Arcfelismerés igen
Expozíció korrekció ±3EV IN 1/3EV
Videófelvétel max. felbontása 1920 x 1080
Kép- és videófelvételi idő 50p
Videófelvétel hanggal igen
GPS funkció nem
Külső vakupapucs nem
RAW-ba való mentés igen
TIFF-be való mentés nem
JPEG-be való mentés igen
Manuális fehéregyensúly igen
Minimum ISO 125
Maximum ISO 12800
Képkereső nincs
Memóriakártya típusa SD / SDHC / SDXC
Belső memória semmi
USB igen
TV kimenet igen
Energiaforrás li-ion akkumlátor
Szín

Szín

fekete
Szélesség 105.5 mm
Magasság 60.9 mm
Súly 319 g
Mélység 42.2 mm
Vízálló nem
Videórögzítés minősége Full HD
Wi-Fi

Wi-Fi

igen
Kijelző típusa érintő

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.