FujiFilm Instax Mini EVO

FujiFilm Instax Mini EVO

Száma: 6336564
stílusos instant fényképezőgép mindössze 16 másodperc alatt fotóvá alakítja élményeidet. A Fujifilm Instax Mini EVO fényképezőgép akár 100 fényképet képes készíteni egyetlen feltöltéssel. Az automata vaku, akár 100 digitális effektus és két nyomtatási mód segít a tökéletes fényképek elkészítésében. A retro stílusos kiegészítővé teszi. További információ
75 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 6336564

Leírás

A Fujifilm Instax Mini EVO főbb tulajdonságai

  • Képelőhívás ideje 16 másodperc
  • Digitális képszerkesztés akár 100 effekttel
  • Két nyomtatási mód
  • Beépített vaku
  • Smartphone-nal való kommunikáció
  • Egy feltöltéssel akár 100 képet képes kinyomtatni

A digitális és az instant fényképezőgépek fantasztikus kombinációja

A Fujifilm Instax Mini EVO okosan ötvözi a digitális és az azonnali funkciókat: a pillanatfelvételek pillanatképek azonnali nyomtatása mellett digitális szerkesztésre is képes. Ehhez 10 különböző objektívszűrő és 10 filmhatás, összesen 100 gyönyörű hatás közül választhatsz. Ezenkívül 2 különböző fotónyomtatási módot kínál: Instax Rich a meleg színek és a gyönyörűen gazdag eredmények kiemeléséhez, és Instax Natural a kép természetes színeinek hű megőrzéséhez.

Fujifilm Instax Mini EVO

A Fujifilm Instax Mini EVO-t az elégedettségedre tervezték.

A stílusos hibrid kamera 1/5″ CMOS érzékelővel rendelkezik RGB szűrővel és 2560 × 1920 effektív képponttal dolgozik. Az objektív 28mm gyújtótávolsággal és f2.0 rekeszértékkel működik. 10 cm-es fókusztávolság Az automata vaku hatótávolsága 0,5–1,5 m, és körülbelül 6,5 másodpercig tart a töltés. A csoportképek kedvelői értékelni fogják az időzítőt is, amely 2–10 másodperc intervallum beállítását teszi lehetővé.

Fujifilm Instax Mini EVO

Fujifilm Instax Mini EVO

Egyedülálló dizájn

A Fujifilm Instax Mini EVO egyedülálló kialakítással rendelkezik a fényképezőgép vezérlésére: az intuitív objektívgyűrű és a forgó filmkapcsoló segít kiválasztani az ideális beállításokat a fénykép készítéséhez, majd egy praktikus karral kinyomtatni azt.

Fujifilm Instax Mini EVO

Intuitív vezérlés

A fényképezőgépet 460 000 képpontos felbontású színes, 3″-es TFT LCD kijelzővel látták el, amelyen kényelmesen görgethetsz a fényképek között valós időben, és könnyen kiválaszthatod, hogy melyiket szeretnéd kinyomtatni.

Fujifilm Instax Mini EVO

Tökéletes kapcsolat

A Fujifilm Instax Mini EVO könnyedén csatlakozik Smartphone (Android/iOS) készülékhez Bluetooth és az Instax mini EVO alkalmazás segítségével, amely lehetővé teszi a közvetlen nyomtatást a telefonról, valamint a kinyomtatott fotók átvitelét és mentését az egyszerű megosztás érdekében.

Fujifilm Instax Mini EVO

Vonzó kialakítás

A klasszikus analóg fényképezőgépek ideiglenes dizájnjának rajongói számára a Fujifilm Instax Mini EVO egy igazi kincs. Az ezüstszínű, rendkívül részletesen kidolgozott nyomókarokkal, objektívvel és filmválasztóval ellátott formatervet hagyományos fényképezőgéphangok támogatják.

Tulajdonságok

  • Az instant fényképezőgép 1/5″ CMOS érzékelővel rendelkezik RGB és 2560×1920 effektív px felbontással
  • A belső memória még 45 képet képes tárolni, és további kb. 850 kép tárolható egy 1 GB-os microSDHC kártyán.
  • Single AF autofókusz és automatikus fehéregyensúly segít a kiváló minőségű fényképek elkészítésében
  • A kamera automata vakuval van felszerelve, amely 6,5 másodperces töltési idővel és 0,5–1,5 m-es hatótávolsággal rendelkezik.
  • Az időzítő lehetővé teszi a zár 2mp / 10mp lépésekben történő beállítását.
  • A fényképezőgép akár 10 objektívhatást és 10 filmhatást kínál akár 100 különböző variációval.
  • A nyomtatóhoz FUJIFILM instax mini Instant Film (10 db) szükséges, és 62 × 46 mm-es fényképeket nyomtat.
  • Egy fénykép kinyomtatása kb. 16 mp (23 mp Rich módban), és a fényképek újranyomtatása az előzményekben történik (legfeljebb 50 kép).
  • Csatlakozik az okostelefonhoz Bluetooth 4.2 (BLE) segítségével, és lehetővé teszi a fényképek nyomtatását, a távoli zárkioldást, a kinyomtatott képek átvitelét és a firmware frissítését.
  • Egy teljes feltöltéssel akár 100 fényképet nyomtat ki, és az akkumulátor töltése körülbelül 120–180 percet vesz igénybe.

Mellékelt tartozékok

  • 1× töltő microUSB kábel

Műszaki adatok

Kijelző típusa TFT LCD
Kijelző méretei 3 "
Maximális felbontás 1600 × 600 képpont (800 × 600 képpont alkalmazásból történő nyomtatás esetén)
Optikai képstabilizátor nem
Kereső nincs
Objektív fényereje F/2
Max. gyújtótávolság 28 mm
Legrövidebb beélesítés 10 cm
Minimális záridő 1 / 8000 mp
Maximális záridő 1/4 s
Külső vaku aljzat nem
Minimális ISO érzékenység 100
Maximális ISO érzékenység 1600
Tápellátás LI-ION akkumulátor
Adattárolási fájlformátum JPEG
Súly 285 g
Szélessége 87 mm
Magassága 122,9 mm
Mélység 36 mm
Szín fekete / ezüst

Linkek

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.