Prosperplast 1200l COMPOGREEN Komposztáló (3x400l)

Értékelés: 4 35 értékelés Márka: Prosperplast Katalógus száma: 650204

2 év garancia

Prosperplast 1200l COMPOGREEN Komposztáló (3x400l)

A komposzt értékes kincs! A MAT Group COMPOGREEN komposztáló zárt rendszerű komposztáló, mely újrahasznosított műanyagból készült, így ellenáll az időjárás viszontagságainak. Segítségével egyszerű a kerti hulladék összegyűjtése, ráadásul könnyen készíthet belőle maxiumum rendkívül nagy kertekre is elegendő komposztot. A komposztáló három, egyenként 400 literes űrtartalmű egységből áll. További információ

25990
4 35

25 990 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 650204

6 vásárlói visszajelzés

Értékelés: 4
  • A szerző szeretne anonim maradni

Csomagolása gyenge.az átadásnál szétesett! Tartozék és szerelési útmutató hiányzott belőle.

Értékelés: 5
  • András B., Nagykovácsi

Könnyen összeszerelhető, remélem jól be fog válni. Ár-érték arány kiváló!

Értékelés: 5
  • Boldizsar D., Budapest

A dokumentáció minimális, és sok idő volt rájönni, hogy nem tűntek el a tartófülek, hanem a fedlapokba vannak rögzítve. Furcsa, hogy az elemek egymáshoz képest alig vannak elválasztva, miért jó így a…

Minden értékelés

Leírás

Termékleírás

Kinek jó választás?

Azoknak, akik…

  • rendkívül nagy kapacitású komposztálóra vágynak.
  • fontosnak tartják, hogy szebb jövőt biztosítsanak gyermekeiknek a MAT Group COMPOGREEN komposztálóval.
  • szép, virágzó kertre vágynak komposzt segítségével.

Miért jobb az előregyártott, műanyag komposztáló?

MAT Group COMPOGREEN komposztáló újrahasznosított, tartós, mosható műanyagból készült, kiváló levegőztető rendszerével a komposzt megfelelő levegőzését. A fa komposztálókkal szemben hosszú ideig használható, mert jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak és könnyebben is üríthető, mivel könnyű súlyú. A MAT Group COMPOGREEN komposztáló összeszerelése könnyű, szerszám használatát nem igényli. A szabad bejutásnak köszönhetően biztosabb és gyorsabb a bomlás, illetve a humusz kialakulása. A MAT Group COMPOGREEN komposztáló kis helyen is elfér, mert kisebb alappal és magasabb falakkal rendelkezik, mint sok komposztáló, így helytakarékos megoldás.

Miért jobb a komposztanyag, mint a virágtápoldat?

A kertünk talajának pontosan arra van szüksége, amit a MAT Group COMPOGREEN komposztáló biztosít nekünk: kis adagokban, fokozatosan és hosszú időn keresztül nyújt tápanyagot. Ellentétben a műtrágyával, amely hirtelen adagokban biztosítja a táplálékot növényeinknek, megakasztva ezzel a gyökérfejlődést, a komposzttal dúsított föld egészséges és gazdag gyökérfejlődést eredményez.

Hol használható a keletkezett komposztanyag?

MAT Group COMPOGREEN komposztáló által készített komposzt anyagot főleg ősszel, a fák, facsoportok, bokrok köré, veteményesek felszínére, illetve ideális közeg szobanövényeink számára is. Megfelelő vastagságban talajtakaróként is funkcionál.

A MAT Group COMPOGREEN komposztáló fő paraméterei:

  • Kapacitás: 3 × 400 liter
  • Magasság: 83 cm
  • Összszélesség: 198 cm
  • Alja nyitott, szabadon, közvetlenül érintkezik a talajjal

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Magasság 98 cm
Szélesség 71 cm
Hosszúság 82 cm
Űrtartalom 1200 l

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.