Ramda COMPOGREEN 380 l

Ramda COMPOGREEN 380 l

Száma: 544676
A komposzt értékes kincs! A MAT Group COMPOGREEN komposztáló zárt rendszerű komposztáló, mely újrahasznosított műanyagból készült, így ellenáll az időjárás viszontagságainak. Segítségével egyszerű a kerti hulladék összegyűjtése, ráadásul könnyen készíthet belőle maxiumum 400 nm-es kertjére elegendő komposztot. További információ
16 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 544676

Leírás

Kinek jó választás?

Azoknak, akik…

  • kisebb, kb. 400 nm-es kerttel rendelkeznek.
  • fontosnak tartják, hogy szebb jövőt biztosítsanak gyermekeiknek a MAT Group COMPOGREEN komposztálóval.
  • szép, virágzó kertre vágynak komposzt segítségével.

Miért jobb az előregyártott, műanyag komposztáló?

MAT Group COMPOGREEN komposztáló újrahasznosított, tartós, mosható műanyagból készült, kiváló levegőztető rendszerével a komposzt megfelelő levegőzését. A fa komposztálókkal szemben hosszú ideig használható, mert jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak és könnyebben is üríthető, mivel könnyű súlyú. A MAT Group COMPOGREEN komposztáló összeszerelése könnyű, szerszám használatát nem igényli. A szabad bejutásnak köszönhetően biztosabb és gyorsabb a bomlás, illetve a humusz kialakulása. A MAT Group COMPOGREEN komposztáló kis helyen is elfér, mert kisebb alappal és magasabb falakkal rendelkezik, mint sok komposztáló, így helytakarékos megoldás.

Miért jobb a komposztanyag, mint a virágtápoldat?

A kertünk talajának pontosan arra van szüksége, amit a MAT Group COMPOGREEN komposztáló biztosít nekünk: kis adagokban, fokozatosan és hosszú időn keresztül nyújt tápanyagot. Ellentétben a műtrágyával, amely hirtelen adagokban biztosítja a táplálékot növényeinknek, megakasztva ezzel a gyökérfejlődést, a komposzttal dúsított föld egészséges és gazdag gyökérfejlődést eredményez.

Hol használható a keletkezett komposztanyag?

MAT Group COMPOGREEN komposztáló által készített komposzt anyagot főleg ősszel, a fák, facsoportok, bokrok köré, veteményesek felszínére, illetve ideális közeg szobanövényeink számára is. Megfelelő vastagságban talajtakaróként is funkcionál.

A MAT Group COMPOGREEN komposztáló fő paraméterei:

  • Kapacitás: 380 liter
  • Magasság: 83 cm
  • Alap: 72 × 72 cm
  • Alkalmas kertméret: kb. 400 nm
  • Alja nyitott, szabadon, közvetlenül érintkezik a talajjal

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.