Whirlpool ST U 83X EU

Whirlpool ST U 83X EU

Száma: 1399496
2 év garancia
Szabadon álló hőszivattyús szárítógép A+++ energiatanúsítvánnyal, 8 kg szárítási kapacitással, 18 mosási programmal és átlátható kijelzővel. A Whirlpool ST U 83X EU speciális programokkal rendelkezik az ingek szárítására, sportruházathoz, ágyneműhöz, selyem és tollbéléses ruhákhoz állítható szárítási intenzitással. További információ
235 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1399496

Leírás

Whirlpool ST U 83X EU főbb jellemzői

  • Technológia 6. SMYSL 3Dry
  • FreshCare+ rendszer a friss ruhákért
  • Csendes és biztonságos motor
  • SoftMove rendszer – a szövetek karbantartásáért
  • Woolmark Blue – védi a gyapjú ruhákat
Whirlpool ST U 83X EU szárítógép Modern dizájnban

Szárítás precíz szinten

6. technológiás kombináció A háromdimenziós 3Dry légáram jelenléte biztosítja a ruhaneműk maximálisan egyenletes szárítását, és a szárítási idő pontos hosszát. A dob oldalán található speciális bordázás nem emeli el a ruhákat, így biztosítva a légáramlást minden irányból. Az innovációs technológiának köszönhetően, ezen felül akár tollbéléses kabátok is száríthatók benne.

Whirlpool ST U 83X EU szárítógép tollkabát program

Állítható szárítási fokozat

Néhány program választásakor, akár szárítási fokozat is választható – vasaláskönnyítő, fogason történő szárításhoz, szekrényben való tároláshoz, vagy extra szárazra, ha azonnal szeretnéd felvenni a ruhákat. Néhány programnál ezen felül beállítható a ruhák maradék nedvességtartalmának megőrzése a vasalás megkönnyítése érdekében. 

Elől tölthető Whirlpool ST U 83X EU szárítógép állítható szárítási fokozattal

Whirlpool ST U 83X EU

FreshCare+

FreshCare+ technológiának köszönhetően ruháid frissek maradnak, akár 6 órával a választott szárítási ciklus befejezése után is. A FreshCare+ funkció megakadályozza a nemkívánatos szagok keletkezését a szárítógépben, csökkenti a baktériumok szaporodását és megakadályozza a gyűrődést.

Whirlpool ST U 83X EU

Csendes és megbízható üzem

A szárítógép szénmentes SenseInverter motorral rendelkezik, amely garantálja a csendes és biztonságos működést, a hosszú élettartamot, és a nagy teljesítményt. Biztosan megörvendeztet majd a kis fogyasztásával és a 25 %-os idő takarékosságával ugyanolyan teljesítmény mellett.

Whirlpool ST U 83X EU

Soft Move

A Soft Move technológiának köszönhetően a szárítógép gondoskodik a ruhák színéről minden szárítási fázisban. A dob speciális mozgása minden mosási programnál tökéletes védelmet biztosít minden ruhanemű típus mosásakor.


Whirlpool ST U 83X EU

Védi a gyapjúruhákat

A szárítógépben nem kell félned megszárítani a gyapjú pulóvereidet vagy ruháidat sem, amelyek kézi mosást igényelnek. A gyapjúruhák szárítására alkalmas program Woolmark Blue tanúsítványt kapott, amely biztosítja, hogy szárítás közben csak minimális gyűrődésnek vannak kitéve a ruháid.

Whirlpool ST U 83X EU

Színkímélő program

A színkémélő program pontosan olyan gondoskodást biztosít, amelyre a színes ruháknak szükségük van. Nem kell félned a színek elhalványodásától, vagy más, színes ruhákat tönkre tévő dologtól.

Whirlpool ST U 83X EU

Program farmer anyagból készült ruhákhoz

A Jeans program speciálisan úgy van kifejlesztve, hogy az erős farmer anyagból készült ruhák kellőképp megszáradjanak miközben védve is vannak.


Whirlpool ST U 83X EU

Vasaláskönnyítés

A vasaláskönnyítő funkció segít megelőzni a ruhák gyűrődését, ha nincs rá lehetőséged, hogy a ruhákat száradás után egyből kiszedd a gépből. Ennek köszönhetően az elkövetkező vasalás sokkal egyszerűbb lesz majd.

Whirlpool ST U 83X EU

Selyem biztonságos szárítása

A Selyem szárítás program lehetővé teszi a biztonságos és kímélő selyem ruha szárítást alacsony hőfok mellett, így nem roncsolódnak a selyemszálak.

Whirlpool ST U 83X EU

A gyapjú szép marad

A gyapjú szárítási program alatt a dob mozgása segíti a szárítás, mivel a gyapjú ruhák a dob falaihoz tapadnak, amivel optimalizálódik a felületük megtisztítása és nemezelése.


Whirlpool ST U 83X EU

Sport

sportruházat tökéletes frissességéért tökéletes választás a Sport program. Speciálisan kifejlesztett a könnyű sportruházat szárítására, különböző anyagokból.

Whirlpool ST U 83X EU

Nagy méretű ruhaneműk

A program megfelelő terjedelmes ruhaneműk, mint plédek, ágytakarók, vagy párnák szárítására.

Whirlpool ST U 83X EU

Gyors és hatékony szárítás

Gyors 30 perces szárítóprogram megfelelő a kis mennyiségű ruhaneműk szárítására könnyed anyagokból.


Whirlpool ST U 83X EU kímélő szárítás

Száríts kímélően

A kímélő szárítóprogram lehetővé teszi a választott programoknál a ruhaneműkkel való kímélő bánásmódot a szárítási hőmérséklet csökkentésével.

Whirlpool ST U 83X EU mini töltés

Gazdaságos szárítás

A Whirlpool szárítógép segítségével kis mennyiségű ruhaneműt is gazdaságosan száríthatsz. Köszönhetően a kis mennyiségű töltési programnak (1 kg).

Whirlpool ST U 83X EU ruhafrissítés

Szellőztesd át a szekrényeid

20 perces program átszellőzteti a szálakat és szöveteket friss levegő álltal. Kis mennyiségű töltéssel a leghatékonyabb.

Programok

Eco pamut
Pamut
Mix
Szintetikus
Kényes ruhák
Gyapjú
Nagy méretű ruhaneműk
30’ gyors szárítás
Ingek
Vasaláskönnyítés
Felüdítés
Speciális
Jeans
Mini töltés
Sport
Selyem
Színes
Tollbéléses ruhaneműk

A programok teljes körű leírása a felhasználói kézikönyvben található.

Tulajdonságok

  • Szabadon álló hőszivattyús szárítógép klasszikus fehér színben
  • Átlátható kijelző
  • 18 program
  • FreshCare+ rendszer speciális gőzöléses levegőztetéssel a szagok ellen, a szárítási ciklus befejeztével
  • Speciális programok: ingek, sportruházat, ágyneműk, selyem, tollbéléses ruhaneműk
  • Állítható szárítási intenzitás: szekrényben tárolás, vállfára akasztva, vasalásra alkalmas
  • 30’ gyors program
  • Késleltetett indítási funkció

Műszaki adatok

Energiaosztály A+++
Energiafogyasztás 0,8 kWh/ciklus
Töltelék 8 kg
Zajszint 62 dB
Magasság 84,9 cm
Szélesség 59,5 cm
Mélység 65,6 cm

A készülék megadott méreteit a gyártó adatai alapján vannak megadva, nem tartalmazzák a készülék egyes részeinek átfedéseit (pl. a kezelőpanel, ajtó stb.).

Hivatkozások


*A feltüntetett képek illusztrációk lehetnek.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.