Davines Alchemic ( Gold en Conditioner) 250 ml
7 120 Ft

Újdonság

Alchemic Gold and Honey Blonde Alchemic balzsam közvetlen pigmenteket tartalmaz, amelyek aktivátor nélkül adják hozzá a hajszínét. Alkalmas természetes és színes hajra, amely hidratálja. Megkönnyíti a haj fésülését, táplálja és segíti a megosztott végeket.

Tigi Bed Head Ego Boost (Leave-in Conditioner) 237 ml
3 130 Ft

Haj nélküli kondicionáló a kopott hajhegyekre. A Bed Head Ego Boost meggyógyítja a hajszálakat és megakadályozza a további mechanikai károsodásokat. Táplálja a száraz és sérült hajat, megkönnyíti a haj fésülését és helyreállítja a megosztott végeket.

Plantur39 Koffein balzsam finom hajra 150 ml
2 700 Ft

A finom és törékeny hajok ápolására szolgáló balzsam. A termék fehér tea, koffein, kukorica és búza kivonatát tartalmazza. Ezek a kivonatok regenerálják a hajszerkezetet, behatolnak a szőrtüszőbe és biztosítják a növekedéshez szükséges új energiát.

Aveda Kondícionáló göndör hajra Be Curly (Conditioner) 200 ml
9 490 Ft

Klíma göndör és állandó hajra Be Curl y . Élvezze a haj egyszerű fésülését és a táplálkozást a gyökerektől a tippekig. A természetes kivonatok biztosítják a lágyság helyreállítását, az egyszerű kezelhetőséget és a természetes fényt.

Herbal Essences Hajsimító balzsam Smooth Golden Moringa Oil (Conditioner) 360 ml
1 990 Ft

Smooth Gold en Moringa Oil hajkondicionáló , lédús narancs, fehér virágok és friss kókuszdió aromájával, minden hajtípushoz tervezték. Megkönnyíti a haj fésülését, regenerálja és hidratálja a hajat. Kiegyensúlyozott pH-jával és színes hajra is alkalmas. 90% -ban természetes alapanyagokat tartalmaz.

Kérastase Aura Botanica kozmetikai ajándékcsomag sérült hajra
12 110 Ft

A szett tartalma:Aura Botanica Bain Micellaire Riche tápláló sampon lelapult, nagyon száraz hajra (Shampoo) 80 mlAura Botanica Soin Fondamental erősítő és tápláló kondicionáló elgyengült, élettelen hajra (Intense Moisturizing Conditioner) 75 mlAura Botanica Essence D`Eclat erősítő és tápláló kétfázi