Naturalium Hajkondicionáló kondicionáló kókusz (Moisturizing Conditioner) 250 ml
1 490 Ft 1 360 Ft

Hydratační kondicionér Coconut, pečuje o vaše vlasy svým obsahem jemných složek. Napomáhá k snadnějšímu rozčesávání vlasů, tvorbě účesů, čímž se sníží riziko jejich lámání a třepení. Vlasy jsou po použití kondicionéru pružné a udržují si svoji přirozenou hydrataci, která vede k oslnivému lesku.

Kallos Kondícionáló száraz és sérült hajra LAB 35 (Conditioner) 500 ml
1 730 Ft 1 510 Ft

A száraz és sérült hajra, mint másokra, rendszeres táplálkozásra van szükség. A kondicionáló pótolja a hajat a szükséges hidratációval és helyreállítja a természetes egészségüket! Az elgyengült haj selymes lágyságot nyer. Az eredmény fényes, rugalmas haj, amelyet könnyű fésülni.

Kallos Kondícionáló száraz hajra Vanilla (Conditioner) 1000 ml 
1 130 Ft 970 Ft

A kondicionáló simítja a száraz, matt hajat, így selymes textúrát kap. Visszaállítja a haj ragyogását, anélkül, hogy zsíros haj lenne. Az eredmény táplált haj lesz, amelyet egyetlen lökettel fésül. Sőt, illatával elvarázsol téged.

Tigi Bed Head Ego Boost (Leave-in Conditioner) 237 ml
3 250 Ft 2 760 Ft

Akció

Haj nélküli kondicionáló a kopott hajhegyekre. A Bed Head Ego Boost meggyógyítja a hajszálakat és megakadályozza a további mechanikai károsodásokat. Táplálja a száraz és sérült hajat, megkönnyíti a haj fésülését és helyreállítja a megosztott végeket.

Lee Stafford CoCo LoCo (Conditioner) 250 ml
3 000 Ft 2 570 Ft

CoCo LoCo sérült és száraz hajra alkalmas. Regenerálja a hajat, megkönnyíti a haj fésülését, és biztosítja a haj és a fejbőr számára a szükséges hidratációt. Ezen felül fényt ad és javítja a mechanikai és kémiai károkat.

Milva kinin maszk 200 ml
3 242 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Milva 200 ml Quinva hajmaszk a problémás, gyenge és kimerült haj regenerálására szolgál – hajhullás, természetes nedvességveszteség, ridegség, korpásodás. A fejbőrbe és a sérült haj mélyére hatolva hatékonyan hidratálja és táplálja, szabályozza a faggyúelválasztást a gyökérnél. Védi a hajat a veg

Xpel Coconut Water hajápoló készlet
1 330 Ft

A készlet tartalmazza:Tápláló sampon Coconut Water 100 mlTápláló balzsam Coconut Water 100 mlCoconut Water hajápoló szérum 30 ml.

Davines Essential Hair care Love ( Smooth Conditioner) 250 ml
6 160 Ft

Essential Hair care Love megkönnyíti a haj fésülését, hidratálja és mindenekelőtt támogatja a makacs és szőrös haj kiegyenesítését és simítását. Rugalmasságot ad a hajnak, puhítja és fényes marad. Finoman citrus illata és nem tartalmaz parabéneket.

Gliss Kur Regeneráló expressz balzsam  Oil Nutritive (Express Repair) 200 ml
1 480 Ft 1 390 Ft

Regeneratív Express Oil Nutritive Balm Oil Nutritive egy öblítőszermentes gondozás, amelyet mindenféle hosszú hajra terveztek, ami hajlamos rázni. Az első osztályú szépítő hajjal kapott formula azonnal megrongálja a szőrzetet, akár 95% * -kal kevesebb fésült véget és egészséges fényességet.

Milva kinin maszk FORTE 250 ml
3 737 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Milva Forte 250 ml Quinva hajmaszk a problémás haj regenerálására szolgál – hajhullás, a haj természetes nedvességének elvesztése, ridegség, korpásodás. A fejbőrbe és a sérült haj mélységébe hatolva hatékonyan hidratálja, táplálja és szabályozza a faggyútermelést a gyökereknél. Védi a hajat a kém