Percy Nobleman (Beard Conditioning Oil) 100 ml
7 080 Ft

A nápoló szakállas olajt kondicionálót kifejezetten azért tervezték, hogy a szakállát lágyítsa és táplálja anélkül, hogy olajos filmet hagyna. Az új szakálékok által okozott viszketés megelőzése.


Gestil WONDER regeneráló hajbalzsam
3 290 Ft

Tapasztalja egyedi Gestil hajszesz, mely közismert a jótékony regeneráló hatását. Gestil Wonder köszönhetően kivételes összetételének ajánlott haj sérült miatt állandó rost, festés, csíkos, szmog és a finom haj hajlamos összeomlik. A helyreállító balzsam lehet használni, mint egy maszk.


Alcina AgeVital hajbalzsam érett, festett hajra
3 980 Ft

Újdonság

Balzsam érett, festett hajra A AgeVital javítja a hajszerkezetet és rugalmasságot és erőt biztosít. Táplálja a hajat a gyökerektől a tippekhez, regenerálódik és megkönnyíti a fésülést.


Alcina Cashmere hajbalzsam (Hair Balm) 150 ml
3 730 Ft

Újdonság

Cashmere balzsam a haj Cashmere tervezték hajápolás, különösen télen. Ez növeli a haj rugalmasságát, ragyog és simítja a szerkezetét. Ezenkívül csökkenti az elektrosztatikus töltést és megkönnyíti az égést.


Alcina Haar Therapie (Scalp Balm)
7 720 Ft

Újdonság

Haar Therapie Problémás Balsamot száraz és irritált fejbőrre tervezték. Csökkenti a korpásodást, csökkenti a bőrpír és a viszketést, egészséges és létfontosságú marad. Gyulladásgátló hatású. .


Alcina Hyaluron 2.0 hajbalzsam hialuronsavval 200 ml
3 080 Ft

Újdonság

Hyaluron 2. 0 hajbalzsam hialuronsavval hullámos, göndör vagy hosszú hajra van tervezve. Védi a hajat a gyakori feltekerés, vasalás és hajsütés ellen, és elősegíti a haj károsodását 230 ° C-ig. Simítja a hajat, és fényes, puha és ragyogó. .


Alcina Royal hajbalzsam 200 ml
7 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Alcina Royal hajbalzsam erősíti a haj ellenállását a környezeti negatív hatásokkal szemben, fényességet és lágyságot ad. Simítja a hajszerkezetet és használat után töredezettebbé teszi a hajat. Alkalmas bármilyen kémiai vagy egyéb interferencia által károsodott haj felhasználására.


Alva Hajhullás elleni kondicionáló BIO koffeinnel 250 ml
4 240 Ft

Koffein kondicionáló erősíti a hajat, és ad nekik egy selymes fényt. Haj puha használat után, rugalmasabb és könnyebben fésülhető. Köszönhetően egy exkluzív készítmény behatol kondicionáló a szőrtüsző és törődik vele.


Aussie Hajhullásgondozó Stop The Break (Conditioner)
1 910 Ft

1 720 Ft

Akció

Aussie Stop A Break Conditioner speciálisan minden típusú hajra készült, különösen a törékeny haj és a kopott végeken. Segít a fésülködésben a hajmosás után, és megakadályozza a szakadást. Védi a hajat a termikus károsodástól a fodrászás, a hajsütés és a hajvasalás során.


Aussie Háromminősítő kondicionáló a sérült hajfelújítóhoz (Deep Treatment)
2 300 Ft

2 040 Ft

Akció

Aussie Reconstructor 3-perces balzsam a sérült hajra, intenzív ápolásra a fáradt és sérült curlsig. Hagyja kényeztetni a hajadat, és vigye el a mélyreható ápolással a Reconstructor maszkot. Használat után a hajad táplálja és fényes lesz. Hatóanyagok:

Ausztrál medálkivonat – kezeli a hajszálakat.


Aussie Kondicionáló finom és vékony hajra Aussome Volume (Conditioner)-19%
1 910 Ft

1 530 Ft

Akció

Bemutatjuk az Aussie Volume Aussie Volume Aussie Volume Conditioner-t az Aussie . Ez a sampon segít felemelni a puha hajaidat, és kiadni a hangerőt! Sőt, szeretni fogja az illatát. Hatóanyagok:

Ausztrál komlókivonatok – a haj mennyisége és teljessége a gyökerekből a tippekig. .


Bione Cosmetics Ženšen Goji + Chia regeneráló kondicionáló 260 ml
1 120 Ft

Újdonság

Az összes hajtípus egyedi és intenzív regenerációja. A legértékesebb hagyományos növényi kivonatok egy modern termékben. A ginseng, a Goji és a Chia (több ezer év bizonyított és használt tonik, támogató, adaptív, antioxidáns, regeneratív és gyógyító) felhasználható ezeknek a növényeknek a hatására.