Loreal Professionnel 150 ml (Multi Use Liquid To Paste)

Márka: Loreal Professionnel Katalógus száma: 100004283060

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2019.08.31. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Loreal Professionnel 150 ml (Multi Use Liquid To Paste)

A többcélú tejet a folyékony stílusból átalakítják a beillesztéshez. Styling tej formázása és meghatározása. A tej nagyon finom szerkezetű. Nedves haj esetén a tejet hővédelemként használják a fújás ellen, vagy a hullámok meghatározásához. A hajat végtelen kreativitással kezelje. További információ

3550

3 550 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 3 940 Ft, Megtakarítás: 390 Ft (9 %)

Katalógus száma: 100004283060

Leírás

Termékleírás

A többcélú tejet a folyékony stílusból átalakítják a beillesztéshez. Styling tej formázása és meghatározása. A tej nagyon finom szerkezetű. Nedves haj esetén a tejet hővédelemként használják a fújás ellen, vagy a hullámok meghatározásához. A hajat végtelen kreativitással kezelje.

Jellemzők:

  • nem hagy maradványokat a hajban
  • könnyen lemosható
  • erős rögzítés
  • védi a hajat a hőtől
  • meghatározza a hullámokat
  • textúrát ad a hajához
  • végtelen kreativitás.
Hogyan kell használni:

Vigyen fel egy kis mennyiségű terméket a kezére, és alkalmazza a hajára. A terméknek eredetileg tejszíne van, és a tenyér tenyerét rostos pasztává alakítja, hogy a frizurák zavartak legyenek. Fújás előtt védjük a nedves hajra, mint tejet. A hullámok meghatározásához alkalmazza a nedves hajra a diffúzor használata előtt.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás nőknek

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.