FROTERY Twins GRAPHITE fürdőköpeny
22 990 Ft 20 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Frotery Twins férfi fürdőköpeny kiváló szabásával és minőségi anyagával tűnik ki. Belső oldala az Öko-Tex 100 által tesztelt és tanúsított pamutból készült, külső rétegét poliészterszálak képezik, amelyeknek hála a fürdőköpeny puha és kellemes tapintású.

FROTERY Twins WHITE fürdőköpeny
22 990 Ft 20 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Frotery Twins női fürdőköpeny kiváló szabásával és minőségi anyagával tűnik ki. Belső oldala az Öko-Tex 100 által tesztelt és tanúsított pamutból készült, külső rétegét poliészterszálak képezik, amelyeknek hála a fürdőköpeny puha és kellemes tapintású.

Nini fiú köntös
5 290 Ft

Selymes NINI köntös, amely kisfiadat melegen tartja és megszárítja minden fürdés után. Kényelmes és kellemes viseletet kínál, ugyanis lágy és puha minky anyagból készül. A köntös kapucnival is rendelkezik, tehát a vizes buksit is védi a hidegtől.

Framsohn Casa Fürdőköpeny
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Framsohn Casa fürdőköpeny egy kiváló minőségű, jól kezelhető termék férfiak és nők számára egyaránt. Kellemes anyagú, nagyon puha, mely igazán komfortossá teszi a fürdés utáni perceket. Hossza 125 cm, jó nedvszívó képességgel rendelkezik.

Cawö Frottier Lago fürdőköpeny wafle fehér
16 233 Ft 15 990 Ft

A kiváló minőségű kivitelezés egy kellemes fürdőzés után segít a nyugágyban való pihenésben . Lago márkájú fürdőköpeny 100% pamutból és könnyű kidolgozással.