Möve EDEN frottír fürdőköpeny mintás, XL

Möve EDEN frottír fürdőköpeny mintás, XL

Száma: 100031598909
Közvetlenül partnerünktől
Finom geometriai mintás pamut fürdőköpeny, 120 cm hosszú, XL méret. További információ
65 600 Ft
Partnerünktől: À la Maison

Elfogyott

common.txt_avail_carrier_unavailable

Száma: 100031598909

Leírás

Az EDEN kollekcióban újraértelmeztük a természetes pamut és a lenvászon keverékét (80% –20% keveréke), és kombináltuk őket, hogy elegáns, átgondolt részletekkel teli kollekciót hozzunk létre. Az egyes törülközők kialakítása minden bizonnyal felhívja a figyelmet, érdekes kialakításuknak köszönhetően, amelyekben a legfontosabb rész a fekete természetes vetülékfonal. Ez mind a törülköző felületén, mind annak szélein látható. Ennek a gyűjteménynek a tömege 540 és 590 g / m2 között van.

Most már kaphatók három kiviteli változat: üreges szegély, szövött bot és sakktábla. Ezeket 2017. októberében további kétféle formatervezés egészíti ki: vízszintes csíkok és sakktábla, mindkettő hurokélekkel. Ezek egy fürdőköpeny, sálgallérral, sarongdal és egy stílusos törülközős szoknyával. Ezen túlmenően az ajánlat tartalmaz egy 100% pamutból készült, azonos mintázatú, fürdőszoba szőnyeget, amelynek mérete 60×100 cm, 2017. októberétől pedig 60×60 cm négyzetméretű. Azt is tervezzük, hogy egy bozontos és puha, 60×100 cm méretű fürdőszoba szőnyeget szeretnénk hozzáadni a gyűjteményhez.

Miért válassza ezt a kollekciót?

Elegáns, józan kollekció minőségi pamut- és lenfonalakból
Érdekes megjelenés fekete alapból és természetes vászonhurkokból
Különböző stílusok átgondolt széllel és más részletekkel
A kollekció kézi törülközőket, fürdőlepedőket, szaunatörölközőket és egyéb apró dolgokat tartalmaz.
Gyönyörű részletek: hurokszegélyek, csodálatos szélek kialakítása, címke möve nature
Kiváló minőségű férfi fürdőköpenyek
Szintén ebben a kollekcióban: hangoló szauna szett (sarok és sarong) és fürdőszoba szőnyeg két kivitelben

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.